2022.03.08 Vebinaras „Rytas kitaip su  cargoGO ir Litexpo: sprendimai personalo procesams optimizuoti“ PERKELIAMAS

Data: data bus patikslinta
Vieta: Renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Tęsiame renginių ciklą, skirtą PVPA „Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui 2021“ teiktų projektų/praktikų pristatymui (2022 m. konkurse galite dalyvauti iki kovo 21 d., informacija>>) . Šįkart savo praktikas renginyje pristatys UAB cargoGO Logistics ir UAB Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“ atstovai.

UAB cargoGO Logistics personalo skyriaus vadovė Gabrielė Beržonskytė pristatys projektą „Skaitmeninė platforma personalo procesams valdyti“.  Augant darbuotojų skaičiui, didėjant informacijos srautams, atsirado poreikis skaitmenizuotiems procesams, kurių dėka būtų galima atsisakyti techninio darbo, didinti darbuotojų veiklos efektyvumą ir kurti didesnę pridėtinę vertę klientams. Siekdama optimizuoti personalo valdymą, įmonė įsidiegė skaitmeninę platformą personalo procesams – Vecticum. Šios platformos dėka buvo optimizuoti atostogų, komandiruočių, darbuotojų supažindinimo su tvarkomis procesai, įdiegtas automatizuotas veiklos vertinimas, naujoko įvedimo procesas, skaitmeninė kandidatų duomenų bazė, darbo bei konfidencialumo sutarčių pasirašymo modulis ir kt.

UAB Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“ personalo vadovė Simona Grigaliūnaitė papasakos apie projektą „Personalo poreikio planavimas projektinėje veikloje“. Diegiant projektinį valdymą organizacijoje buvo pradėta ieškoti tinkamų priemonių personalo poreikiui ir projektinių komandų narių skaičiui planuoti. Buvo vykdyta darbuotojų, dirbančių su parodų organizavimu ir įgyvendinimu, apklausa apie jų darbo krūvį ir faktiškai atliekamas funkcijas. Buvo sukurtas įrankis, skirtas efektyviai suplanuoti personalo poreikį parodos organizavimui ir prisidėjo prie projektų valdymo standarto kūrimo bei veiklos optimizavimo. Įrankis naudojamas planuojant žmogiškųjų išteklių kaštus ir įmonės biudžetą.

Į renginį savo įžvalgomis pasidalinti pakvietėme ir „BSS IT“ vadovą Nerijų Jankauską.

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija  bus iš naujo paskelbta, kai bus suderinta nauja data

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu