Kategorija: Renginiai Vebinaras
Data: 2024-09-26 15:00 - 16:30
Vieta: Nuotolinis
Jeigu turite klausimų: Simona Daugintienė el. paštas -> simona@pvpa.lt
Kaina PVPA nariams: nemokamai
Kaina ne PVPA nariams: 30 €
Vebinaras  –  diskusija apie darbo ir šeimos gyvenimo derinimą!

Šio renginio metu aptarsime svarbius klausimus, kurie aktualūs kiekvienam tėvui ir darbuotojui: kaip surasti pusiausvyrą tarp šių dviejų gyvenimo sričių, kurioms dažnai skiriame daug savo laiko ir energijos? Kaip išvengti pervargimo ir perdegimo, kaip pasirūpinti savimi ir nesijausti kaltam – nei prieš vaikus, nei prieš darbdavius?

Vebinaro temos:

  • Vaikų perspektyva su psichologe Indre Mačiūne:  kaip būti pakankamais gerais tėvais net ir dirbant, kaip suderinti vaikų poreikius, savo poreikius ir darbą, kokie vaiko poreikiai skirtingame amžiuje ir kaip juos atliepti tuo pačiu ir dirbant.
  • Emocinė parama tėvams su psichologe, „Drauge“ programos vadove Kristina Pliučiene: Kaip nelikti vienam sunkiose situacijose? Kaip drąsiai ieškoti pagalbos be kaltės jausmo? Aptarsime, su kokiais iššūkiais susiduria tėvai ir kaip tokios programos kaip „Drauge“ gali padėti.
  • Perdegimas darbe ir tėvystėje su „Ignitis grupės“ žmonių gerovės eksperte, dėmesingumo trenere Agne Gorpiničiene: ar įmanoma visus padaryti laimingus? Ką daryti su savo nerimu, kalte, išsekimu? Kaip darbų, veiklų ir įsipareigojimų chaose atrasti ramybės akį ir pasirūpinti savimi? Susipažinsite su keletu technikų, kurias iš karto galėsite taikyti savo gyvenime.

Diskusiją moderuos Vaida Rimkūnė, „Danske bank Lietuva“ darbuotojų patirties vadovė ir Parenting stream vadovė, pasidalinsianti gerosiomis praktikomis, kaip įmonė gali prisidėti prie palaikymo savo darbuotojams.

Kviečiame prisijungti visus, kurie rūpinasi darbuotojų gerove, yra tėvai ar tiesiog ieško sprendimų, kaip sėkmingai derinti karjerą ir šeimos gyvenimą.

Apie diskusijos dalyves: 

Indrė Mačiūnė – psichologė, 14 metų „Paramos vaikams centre“ konsultuoja vaikus, paauglius ir suaugusius. Taip pat dirba psichologe konsultante „Tėvų linijoje“.

Agnė Gorpiničienė – „Ignitis grupės“ žmonių gerovės ekspertė, sertifikuota mindfulness mokytoja. Ji veda mokymus ir praktikas dėmesingumo temomis, vadovauja kolegoms emocinę pagalbą teikiančiai gerovės mentorių bendruomenei, kuria ir įgyvendina ilgalaikę darbuotojų atsparumo programą.

Kristina Pliučienė – psichologė, šiuo metu vadovaujanti programai „Drauge“, kuri teikia emocinę paramą tėvams ir yra viena iš „Savanoriai vaikams“ iniciatyvų.

Vaida Rimkūnė – personalo specialistė su 12 metų patirtimi, šiuo metu einanti darbuotojų patirties vadovės pareigas „Danske bank Lietuva“. Ji taip pat yra organizacijoje veikiančios Įvairovės ir įtraukties tarybos koordinatorė bei „Parenting stream“ (tėvystės srovės) lyderė, kur siekia padėti kolegoms subalansuoti darbo ir šeimos pareigas. Be to, Vaida vadovauja VšĮ „Atsakinga tėvystė“, kur prisideda prie tėvystės palaikymo iniciatyvų.

Registracija iki 2024-09-26 čia:

Vardas *
Pavardė *
Organizacijos, kurioje dirbate, pavadinimas *
Kontaktinis el. paštas *
Dalyvavimo statusas *