2023.01.10 „Vizitas į įmonę EY: personalo skaitmenizacija ir prasmės darbe svarba“

Data: 2023m. sausio 10 d. 9 – 12 val
Vieta: EY biuras Paupyje, Aukštaičių g. 7, Vilnius

Kviečiame aplankyti naują EY biurą Paupyje, o taip pat pakalbėti dviem žmogiškųjų išteklių profesionalams aktualiomis temomis: HR skaitmenizacija (HR Digital)  ir prasmės svarba darbe.

EY partnerė, žmonių ir organizacijos valdysenos praktikos vadovė Auksė Žukauskienė kartu su komanda pristatys naujausias tendencijas bei praktinius pavyzdžius HR skaitmenizavimo srityje. Susitikimo metu komanda pasidalins požiūriu, kaip suderinti geresnę darbuotojų patirtį su organizacijos veiklos efektyvumo didinimu.

EY personalo vadovė Baltijos šalims Sofija Čelutkienė kartu su komanda pasidalins mintimis apie asmeninės prasmės ir tikslo svarbą darbe bei iniciatyvomis, kurias organizacijos gali įgyvendinti siekiant padėti darbuotojams prasmę rasti ir jos nepamesti. Susitikimo metu bus dalinamasi konkrečiomis praktikomis, įgyvendintomis Baltijos šalyse.

Apie įmonę: EY yra pasaulinė mokesčių, audito, sandorių ir konsultavimo paslaugų lyderė. Įmonės teikiamos įžvalgos ir paslaugos padeda kurti ilgalaikę vertę klientams, žmonėms ir visuomenei bei ugdyti pasitikėjimą kapitalo rinkomis.

Renginys nemokamas ir skirtas tik PVPA nariams.

Registracija iki sausio 6 d. čia:

    Vardas (būtina)

    Pavardė (būtina)

    Organizacijos, kurioje dirbate pavadinimas (būtina)

    Kontaktinis el. paštas (būtina)

    Dalyvavimo statusas (būtina)

    Esu PVPA narysNesu PVPA narys

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

    Dalintis

    Jums taip pat gali būti įdomu