2023.10.11 Seminaras „Man ar organizacijai? Asmeninių prekių ženklų vystymas organizacijos HR rezultatams“. Registracija tik į laukiančiųjų sąrašą

Data: 2023 m. spalio 11 d. 9:00 – 12:00 val.
Vieta: Lietuvos geležinkelių muziejus, Geležinkelio g. 16 (Geležinkelio stotis, 2 a.), Vilnius

Po seminaro  – 12:15 val. galima ekskursija po Lietuvos geležinkelių muziejų su gidu*. GRUPĖ PILNA. REGISTRACIJA Į EKSKURSIJĄ BAIGTA.

Šiandien organizacijose vis dažniau linksniuojamas darbuotojų ambasadorystės terminas. Darbuotojų ambasadorystė gali padėti siekti ne tik rinkodaros, pardavimų, bet ir HR rezultatų. Jos pagrindas – darbuotojų asmeniniai prekių ženklai, kuriuos įgalinus galima stiprinti darbdavio įvaizdį, pritraukti talentus ar net stiprinti organizacijos kultūrą. Tačiau darbuotojai ne visada bus linkę juos stiprinti tik dėl organizacijos tikslų.

Šio seminaro tikslas – parodyti, kokią galią asmeniniai prekių ženklai gali turėti HR rezultatams organizacijoje bei pristatyti praktinius patarimus, leisiančius HR atstovams ar komandos juos pasitelkti savo veikloje.

Pirmoje dalyje bus aptartos šios temos:

  • Asmeninis darbuotojo prekės ženklas, naudos ir sąsajos su darbuotojų ambasadoryste;
  • Naujausi moksliniai tyrimai ir praktinės įžvalgos apie asmeninių prekių ženklų ir darbuotojų ambasadorystės įtaką HR ir bendriems organizacijos rezultatams;
  • Praktiniai patarimai, kaip HR atstovai gali įgalinti savo ir kolegų asmeninius prekių ženklus rezultatams;
  • Praktinės užduotys ir įkvėpimas.

Dr. Dominyka Venciūtė – viena Lietuvoje labiausiai žinomų asmeninių prekių ženklų vystymo eksperčių, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Verslo vadybos ir rinkodaros bei Tarptautinės rinkodaros ir vadybos programų direktorė ir dėstytoja, sertifikuota marketingo vadovė (LiMA, NIMA, EMCQ) bei asmeninio ir darbdavio įvaizdžio konsultacijų ir mokymų įmonės „Persona Cognita“ įkūrėja ir konsultantė.

Asmeninių prekių ženklų vystymo ir darbuotojų ambasadorystės tema per pastaruosius kelis metus skaitė pranešimus daugiau nei 100-o konferencijų, atvirų ir uždarų renginių metu. Konsultuoja organizacijas ir veda mokymus bei strategines sesijas darbuotojų asmeninių prekių ženklų ir ambasadorystės socialiniuose tinkluose, asmeninio ir darbdavio įvaizdžio temomis.

Antroje dalyje sužinosite kaip jūsų stilius įvaizdis gali prisidėti prie organizacijos sėkmės?

  • Kodėl įvaizdis yra svarbus: moksliniai bei istoriniai pagrindimai apie įvaizdžio svarbą mus supančioje viešojoje erdvėje.
  • Aprangos kapsulė: aprangos funkcijos ir kaip aprangą naudoti kaip įrankį verslo komunikacijai, laiko taupymui, pasitikėjimo savimi skatinimui ir savo bei organizacijos įvaizdžiui?

Milda Glebutė  – asmeninio ir verslo įvaizdžio stilistė. Metė teisininkės darbą ir pradėjo dirbti stiliste, nes norėjo sukurti procesus, kurie padėtų kiekvieną dieną rengtis ir organizuoti spintą paprastai ir lengvai. Mildos pagrindinis darbo fokusas – padėti dirbti žmonėms, kurie gerbia savo laiko, finansų ir ekonominius resursus, o jos klientai – žmonės, kurie neturi daug laiko savo spintai, bet supranta, kad apranga yra svarbi.

*Norintiems dalyvauti ekskursijoje būtina išankstinė registracija. Gidu pasirūpins PVPA. GRUPĖ PILNA. REGISTRACIJA Į EKSKURSIJĄ BAIGTA.

**Bus galimybė aplankyti muziejų be ekskursijos, individualiai. Muziejaus lankymo kaina 6 eurai (bilietą reikės įsigyti kasoje kiekvienam individualiai). Registracija nereikalinga.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams nemokamas, Ne PVPA nariams renginio kaina 40 EUR.

Dalyvių skaičius ribotas.

Registracija iki spalio 6 d. (arba kol baisis vietos) čia:

    Vardas (būtina)

    Pavardė (būtina)

    Organizacijos, kurioje dirbate pavadinimas (būtina)

    Kontaktinis el. paštas (būtina)

    Dalyvavimo statusas (būtina)

    Jeigu mokėsite už renginį, įrašykite, kas mokėtojas: įmonės kodas arba - asmeniškai.

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Simona Daugintiene el. paštu simona@pvpa.lt arba tel. +370 686  60507.

    Dalintis

    Jums taip pat gali būti įdomu