2022.11.17 Vebinaras „Kaip lengvai prisijaukinti stresą?“

Data: 2022 m. lapkričio 17 d. 10:00 – 11:30 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Kviečiame į susitikimą su Liana Mogišaite, efektyvumo ir komandinės elgsenos trenere, „Milžinų klubas“ įkūrėja, „Mokymo ir ugdymo centras“ vadove, andragoge-praktike. Mus sudomino Lianos sukurta  programa „Prisijaukink stresą per 8 savaites video piliulių pagalba“ ir pakvietėme ją vebinaro metu pasidalinti įžvalgomis, patarimais ir greitais praktiniais metodais, galinčiais padėti stresinėse situacijose.

Liana pasidalins kaip lengvai prisijaukinti stresą:

  • Šiuolaikinio streso ciklo uždarymas;
  • Praktiniai iki 1 minutės pratimai: kaip per 21 sek. numalšinti galvos skausmą, kaip per 40 sekundžių atpalaiduoti kaklą, kaip per 30 sekundžių atpalaiduoti visą kūną;
  • Testo pagalba išsimatuosime asmeninį psichologinį atsparumą (testas bus atsiųstas iš anksto).
  • Žvilgtelsime, kaip dažniausiai atrodo komandos psichologinio atsparumo portretas bei ką daryti, kad komanda taptų emociškai lanksčia.

Renginio metu bus pristatyta autorinė Lianos programa „Prisijaukink stresą per 8 savaites video piliulių pagalba“ per konkrečios 200 dalyvių komandos realaus pavyzdžio analizę.

Apie lektorę

Liana Mogišaitė, efektyvumo ir komandinės elgsenos trenerė, „Milžinų klubas“ įkūrėja, „Mokymo ir ugdymo centras“ vadovė, andragogė-praktikė.  Mokymų ir individualių konsultacijų praktika užsiima nuo 2004 metų. Profesinėmis žiniomis dalinosi daugelyje radijo ir TV laidų, spaudoje, skaitė pranešimus auditorijoms nuo 200 iki 10.000 dalyvių („No Limits“, Žalgirio arena). Dirba su tokiomis įmonėmis, kaip LAKD, Vilniaus pergalė, Lidl Lietuva, Biržų duona, FL Technics, LTG Cargo (Lietuvos geležinkeliai), Swedbank, Western Union ir daugeliu kitų.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki lapkričio 16 d. čia:

    Vardas (būtina)

    Pavardė (būtina)

    Organizacijos, kurioje dirbate pavadinimas (būtina)

    Kontaktinis el. paštas (būtina)

    Norėdami tiksliau prognozuoti dalyvausiančių skaičių, prašome pažymėti: (būtina)

    Planuoju dalyvauti online realiu laikuUžsiregistravau, kad gaučiau įrašą (Įrašą bet kuriuo atveju gaus visi užsiregistravę dalyviai)

    Dalyvavimo statusas (būtina)

    Esu PVPA narysNesu PVPA narys, mokėsiu už renginį

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę priminimo – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

    Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

    Dalintis

    Jums taip pat gali būti įdomu