2022.05.24 Seminaras-diskusija „5 mitai ir 5 faktai apie psichikos sveikatą darbe“

Data: 2022 m. gegužės 24 d. 10:00 – 11:30 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Psichikos sveikata darbe – tema, kurios svarba ir aktualumas mums dar labiau sustiprėjo įsisiautėjus pandemijai, deja, šiandieninė geopolitinė situacija vėl reikalauja iš mūsų emocinių resursų ir neleidžia atsipalaiduoti psichikos sveikatos srityje. Nors dabar daugiausiai apie psichikos sveikatą galvojame iš užklupusių globalių iššūkių perspektyvos, suprantame, kad rūpestis psichikos sveikata organizacijose ateityje tik stiprės.

Šiandien stebime, jog nemažai organizacijų ėmėsi žingsnių psichikos sveikatos srityje. Tačiau kyla klausimų,  ko imtis, kuomet pagrindiniai dalykai jau, atrodo, įgyvendinti? Ką daryti organizacijos mastu, siekiant, kad psichikos sveikatos klausimai taptų integruoti į kiekvienos organizacijos organizacinę kultūrą ir lyderystę? Kaip įgalinti organizaciją atvirai kalbėti apie psichikos sveikatą ir užtikrinti kompetenciją ja pasirūpinti? Ar turime pakankamai pagrįstų žinių psichikos sveikatos tema? Ar žinome, kokie yra gajausi sklandantys mitai, susiję su psichikos sveikata darbe? Ar jaučiamės žinantys, kaip juos paneigti ir mažinti psichikos sveikatos stigmą?

Apie tai ir dar daugiau kviečiame išgirsti ir diskutuoti su MB „Gijos“ bendra įkūrėjomis ir konsultantėmis Karile Levickaite ir Milda Autukaite.  Daugiau apie MB „Gijos“ ir renginio viešnias galima rasti: www.gijos.lt

Tam, kad laužyti mitus būtų įdomiau, kviečiame  iki renginio atsakyti į nedidelį anoniminį klausimyną  čia>>

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Bus įrašoma tik  dalis susitikimo – teorinė/pranešimo dalis, diskusija įrašoma nebus, tad labai kviečiame dalyvauti realiu laiku.

Registracija iki gegužės 24 d. čia:

    Vardas (būtina)

    Pavardė (būtina)

    Organizacijos, kurioje dirbate pavadinimas (būtina)

    Kontaktinis el. paštas (būtina)

    Dalyvavimo statusas (būtina)

    Esu PVPA narysNesu PVPA narys, mokėsiu už renginį

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

    Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

    Dalintis

    Jums taip pat gali būti įdomu