2022.04.28 Vizitas į įmonę „Avia Solutions Group“: kaip išlikti globalia šeima neprarandant savojo identiteto?

Data: 2022.04.28 (ketvirtadienis)  9-12 val.
Vieta:  Dariaus ir Girėno g. 21a, Vilnius

Džiaugiamės atsiradusia galimybe PVPA valdybos narės I.Staniūnės dėka vėl pakviesti PVPA narius susitikti gyvai vizite į įmonę Avia Solutions Group.
Aviacijos pasaulis per paskutinius dvejus metus sulaukia jau antros krizės. Tuo pačiu tai suteikia galimybes augti bei sustiprinti savo pozicijas. Kaip neprarasti grupės dvasios esant krizinėse situacijose bei integruojant naujas įmones? Kiek dar aktualu ir madinga centralizuoti procesus? O gal leiskime sprendimus priimti įmonių viduje?

Vizito metu turėsime ekskursiją, susipažinsime su įmone, Inga bei jos komanda papasakos apie tai, kaip integruoja įmones, tačiau tuo pačiu jos turi autonomijos visuose procesuose, taip pat ir pritraukiant darbuotojus, juos įvedant, organizuojant nuotolinį darbą ir pan.

Trumpai apie įmonę:  

„Avia Solutions Group“ – pasaulinio lygio aviacijos įmonių grupė, kurią sudaro beveik 100 bendrovių, veikiančių visuose kontinentuose.   Įmonės aprėpia daugiau nei 17 skirtingų sričių: nuo krovinių gabenimo oru, lėktuvų priežiūros ir aptarnavimo iki poilsinių kelionių ar viešbučių veiklos.  Įmonių grupė kas metus po savo sparnu priima bent po vieną naują bendrovę. Tokiu būdu stiprinamos jau esamos dukterinės įmonės ar prijungiama visiškai nauja paslaugų sfera.  Lankstus požiūris į darbuotoją suteikia galimybes išbandyti save 17 skirtingų verslo segmentų, net ir darbuojantis po tos pačios korporacijos sparnu.

Renginys nemokamas ir skirtas tik PVPA nariams.

Registracija iki balandžio 25 d. arba kol baigsis vietos čia: (dalyvių skaičius iki 100 žmonių)

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę priminimo – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu