2022.03.31 Vebinaras „Reputacijos ir personalo draugystė: kaip veikti, kad sprendimai kurtų ilgalaikį ir pasitikėjimo vertę didinantį pokytį?“

Data: 2022 m. kovo 31 d. 10:00 – 12:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Valdomos reputacijos kuriama vertė organizacijai gali sudaryti iki trečdalio jos sėkmės, tačiau nevaldoma – dar didesnę dalį jos nesėkmės: klientų praradimą, pasitikėjimo trūkumą, priešinimąsi pokyčiams, sprendimų vilkinimą, finansinius nuostolius, krizes ir kitus nepageidautinus dalykus. Puikią reputaciją turinti organizacija, šiame sparčiame informacijos sklaidos laike, tikrai bus žinoma ir už jos ribų apie tai, kad siekia kurti ir nuolatos tobulinti palankią aplinką savo darbuotojams.

Tinkama darbo aplinka – tai geresni veiklos rezultatais, lankstesni sprendimai, lojalūs darbuotojai. Labai svarbu užtikrinti pagarbią ir visiems darbuotojams vienodai palankią darbo aplinką organizacijoje, nepaisant lyties, amžiaus, kilmės, negalios ir kitų asmens tapatybės bruožų.

Vebinaro metu kalbėsime apie tai, kaip keičiasi požiūris į rūpinimąsi savo darbuotojais, kodėl jis toks svarbus žvelgiant iš visuomenės pasitikėjimo organizacija, ilgalaikių plėtros perspektyvų. Kaip personalo valdymo sprendimai kuria ir palaiko organizacijos reputaciją , kodėl tai svarbus matuoti ir valdyti.

Vebinaro metu savo patirtimi ir įžvalgomis dalinsis:

  • Inga Tarakavičiūtė, reputacijos valdymo ekspertė
  • Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė
  • Donatas Paulauskas, „Ignitis grupės“ žmonių gerovės, įvairovės ir įtraukties vadovas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 30 EUR.

Registracija iki kovo 31 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu