2022.03.22 Praktinis vebinaras su M.Vidugiriu: „Mano šeima, mano komanda: ar jaučiame šiandienos pulsą?“

Data: 2022 m. kovo 22 d. 16:00 – 17:00 val.
Vieta: renginys vyks ZOOM platformoje, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda (atkreipkite dėmesį iš anksto, ar jūsų organizacija neblokuoja prisijungimo prie ZOOM).

Pastarųjų savaičių aktualijos verčia ir šeimoje, ir darbovietėse daugiau dėmesio skirti mūsų jausmams – kaip tvarkomės su baime, nerimu ir kt. Daug laiko praleidžiame besidomėdami naujausiomis žiniomis, rūpindamiesi savo saugumu,  savanoriaujame, aukojame.

O ar skiriame laiko pokalbiams šeimoje – ar stebime, kaip vaikai, kiekvienas šeimos narys jaučiasi kiekvieną dieną? O kaip yra mano komandoje?

Šiuos svarbius klausimus mums padės kelti bei atsakymų ieškoti Mindaugas Vidugiris. Į vebinarą kviečiami visi, kurie nusiteikę aktyviai dalyvauti, nes numatytos praktinės veiklos grupelėse.

Mindaugas  – sertifikuotas Marshall Goldsmith koučeris, vidinės organizacijų kultūros formavimo, krizių valdymo ir asmeninio tobulėjimo ekspertas, stovintis už „Masters of Calm“ ir „Whatansu“ iniciatyvų.

Vebinaras nemokamas ir skirtas TIK PVPA nariams.

Registracija iki kovo 22 d. 15 val.:

    Vardas (būtina)

    Pavardė (būtina)

    Organizacijos, kurioje dirbate pavadinimas (būtina)

    Kontaktinis el. paštas (būtina)

    Narystės statusas (būtina)

    Nesu PVPA narysEsu PVPA narys

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

    Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

    Dalintis

    Jums taip pat gali būti įdomu