2022.02.08 Diskusija „Efektyvus hibridinio darbo modelis: kaip jį konstruojame?

Data: 2022 m. vasario 08 d. 10:00 – 11:30 val.
Vieta: Renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.
Per pastaruosius metus tikriausiai visos organizacijos spėjo išbandyti hibridinį darbą, tačiau dauguma vis dar įvardina, kad šioje srityje žengia tik pirmuosius žingsnius. Ieškodami, organizuodami, mokydamiesi iš savo ir kitų patirties vis dar nesame tikri, kaip tikrai efektyviai organizuoti hibridinį darbą, kaip iš esmės konstruoti hibridinio darbo modelį.

Kviečiame diskusijai, tai kaip visgi konstruoti hibridinio darbo modelį, kokioms industrijoms kokie pasirinkimai yra daugiau ar mažiau tinkami, kokie darbo principai veikia virtualioje ir ne virtualioje erdvėje, kokios žmonių nuotaikos ir kaip jos veikia norą grįžti į biurą, ir dar daug kitų klausimų – jų labai lauksime ir iš jūsų.

Į diskusiją pakvietėme Dainių Baltrušaitį, PVPA valdybos narį, konferencijos HR Savaitė Lietuva organizatorių, kuris nuolat bendraudamas su pranešėjais iš įvairiausių organizacijų turi sukaupęs ypač daug informacijos, klausimų ir idėjų. Neabejojame, kad bus įdomu su Dainiumi susitikti kitame amplua, kai ne jis kalbins pranešėjus, bet mes kalbinsime jį.

Dainių kalbins Renata Augustaitienė, Ignitis grupės žmonių ir kultūros vadovė.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams ir BMI kviestiniams svečiams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija iki vasario 8 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu