2022.02.01 Rytas kitaip su  Pigu.lt: ar per vieną naktį galima tapti darnia komanda?

Data: 2022 m. vasario 1 d. 10:00 -11:00 val.
Vieta: Renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Tęsiame renginių ciklą, skirtą PVPA „Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui 2021“ teiktų projektų/praktikų pristatymui.

Šįkart vebinare svečiuosis Pigu.lt personalo vadovė Jūratė Balzerė, kuri papasakos, kaip jų organizacijai  nuo 2020 m. kovo teko itin greitai prisitaikyti prie pakitusių rinkos taisyklių, vartotojų įpročių pokyčių bei įvairiausių suvaržymų ir suvaldyti darbuotojų kaitą, pritraukti naujų bei juos integruoti, kad jie nepaliktų įmonės bei parodytų gerus rezultatus.

Kaip teko normalizuoti visą pokyčių procesą, didinti darbuotojų įsitraukimą ir darbą namuose paversti tokiu, kad nesinorėtų grįžti atgal į biurą. Kaip išlaikyti komandiškumą ir motyvuoti darbuotojus daryti viską ir „nuvažiuoti papildomą mylią“. Jūratė pasidalins konkrečiomis priemonėmis, kurios išliko sėkmingai veikiančiomis iki šiol įmonei toliau augant.

Renginyje taip pat dalyvaus ir savo įžvalgomis dalinsis Grand Partners ugdymo partneris Gediminas Anužis. Nuolat dirbdamas su organizacijomis ir jų vadovais Gediminas itin daug juos konsultuoja, kaip prisitaikyti ir sėkmingiau veikti VUCA aplinkoje.

Moderuojadr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki vasario 1 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu