2021.11.23 Dirbtuvės „Kaip sugrąžinti komandoms komandiškumo jausmą?“ Registracija į laukiančiųjų sąrašą.

Data: 2021 m. lapkričio 23 d. 10:00 – 13:15 val.
Vieta: viešbutis „Urbihop“, Ąžuolyno g. 7, Vilnius.

Pagaliau kviečiame pasimatyti gyvai ir kartu ieškoti atsakymo į klausimą – kaip sugrąžinti komandoms komandiškumo jausmą?

Šiuo metu vienas iš personalo iššūkių yra vėl suburti komandas ir padėti joms susigrąžinti komandiškumo jausmą. Iš įvairių organizacijų girdime, kad reikia naujų būdų ir metodų, siekiant suvienyti ir išlaikyti komandas. Kviečiame kartu praleisti pusdienį ir praktiškai Design thinking proceso pagalba pamatyti, išjausti, suprasti ir sukurti atsakymą į klausimą – tai kaip gi sugrąžinti komandoms komandiškumo jausmą?

​Ieškoti atsakymų padės Triple O Consulting konsultantė Indrė Kontrimienė. Su Design thinking Indrė pradėjo dirbti prieš 15 metų, atradusi jį dirbdama tuometiniame Innovation Circle Network ir daug keliaudama po Europą. Design thinking proceso pagalba Indrė kūrė ISM inovatorių bazę, atnaujino Tele2 prekybos tinklo salonus, taip pat konsultavo dešimtis verslo komandų, padėdama joms susikurti atsakymus į jų turimus klausimus.

​Design thinking procesas naudojamas didžiųjų pasaulio organizacijų, padeda geriau suprasti situaciją ir pasitelkti vaizduotę bei kūrybą naujų netikėtų atsakymų paieškai.

Renginys nemokamas ir skirtas TIK PVPA nariams.

Dalyvių skaičius šiose dirbtuvėse yra ribotas, todėl prieš registruojantis prašome labai gerai įvertinti savo galimybes tikrai atvykti į renginį. Atsiradus dideliam susidomėjusiųjų skaičiui, gali tekti riboti po 1 atstovą iš organizacijos.

Registracija vykdoma TIK į laukančiųjų sąrašą, pasiekus maksimalų dalyvių skaičių:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę priminimo – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu