2021.11.11 Rytas kitaip su EY: „Sparkle in the EYe“ projekto pristatymas

Data: 2021 m. lapkričio 11 d. 10:00 -11:00 val.
Vieta: Renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Tęsiame renginių ciklą, skirtą PVPA „Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui“ teiktų projektų/praktiką pristatymui.

„Sparkle in the EYe“ tai profesinių paslaugų bendrovės „EY“ vidinė darbuotojų iniciatyva, kurios tikslas – organizuoti įvairius renginius, veiklas, akcijas ir taip formuoti įmonės kultūrą, stiprinti darbuotojų tarpusavio ryšius, pasitenkinimą darbu, įsitraukimą. Komandą sudaro skirtingo lygio darbuotojai iš skirtingų departamentų, kurie prisijungia prie šios iniciatyvos savanoriškai.

Pradžioje iniciatyva buvo skirta labiau organizuoti skirtingų departamentų renginius, pavienes iniciatyvas, tačiau laikui bėgant bei keičiantis nariams „Sparkle in the EYe“ veikla plėtėsi, augo ir šiuo metu apima labai skirtingas kryptis (socialinės atsakomybės, kultūriniai, edukaciniai, sporto, darbuotojų motyvacijos kėlimo renginiai ir veiklos).

Kaip pavyksta išlaikyti darbuotojų susidomėjimą ir aktyvumą įvairiomis veiklomis, kas prisideda prie iniciatyvos sėkmės, kaip įmonė vertina jos rezultatus, kas keitėsi pandemijos sąlygomis? Apie tai papasakos EY mokymų koordinatorė Baltijos šalims Gintarė Grapskytė.

 

Į vebinarą taip pat pakvietėme ir personalo valdymo ekspertę Auksę Žukauskienę, kuri pasidalins savo įžvalgomis ir įvairesne patirtimi darbuotojų įtraukimo, organizacinės kultūros temomis.

 

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki lapkričio 11 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu