2021.11.10 Vebinaras „Autentiškumo lavinimas ar emocinės kompetencijos ugdymas? Kas svarbiau hibridiniu principu dirbančiai organizacijai?“

Data: 2021 m. lapkričio 10 d. 10:00 – 11:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta Zoom prisijungimo nuoroda.

Šįkart vebinare kviečiame pasikalbėti emocinės kompetencijos tema. Svečiuosimės „TMD partners“ biure, kur susitiksime su Deividu Rafanavičium, pastaruoju metu daug savo laiko ir dėmesio skyrusiam emocinio intelekto ir jo vertinimo studijoms. Pats Deividas sako, kad kuo labiau gilinasi į emocinės kompetencijos temą, tuo daugiau jam kyla klausimų ir netgi priešpriešų. Ir nors akivaizdu, kad emocinis intelektas yra vis dažniau įvardijamas kaip viena iš svarbiausių ugdytinų darbuotojų kompetencijų, jam skiriama vis daugiau dėmesio, tačiau labai dažnai vadovų, lyderių ar specialistų kontekste yra kalbama apie autentiškumo svarbą. Tad kas svarbiau organizacijai? Kuriuos gebėjimus dabartinėse kompleksiškose hibridinio darbo sąlygose tobulinti pirmiausia?

Vebinare diskutuosime:

  • Kaip atspindimas mano autentiškumas? Ar jame yra vietos žemo dažnio emocijoms – direktyvumui, kontrolei, grubumui? Jei taip, ar ir mano EQ tuomet yra žema?
  • Kiek įtakos autentiškumas turi organizacijos rezultatams? Ar egzistuoja negatyvus autentiškumas ir kaip jis sąveikauja su EQ? Ar negatyvus autentiškumas bei puikūs veiklos rezultatai – suderinami dalykai?
  • Kas svarbiau organizacijoje bei komandoje: būti autentišku ar būti emociškai kompetentingu? Ar lavindamas savo EQ, aš darau įtaką savo autentiškumui? Ar gali būti, jog jį prarandu?

Diskusijos moderatorius: Deividas Rafanavičius, „TMD partners“ partneris, Komandos ir asmeninio augimo HUB vadovas, sertifikuotas GENOS Emocinio intelekto praktikas.

Diskusijos dalyviai:

  • Aušra Čepukienė, „Reitan Convenience Lithuania“ Personalo vadovė, sertifikuota GENOS Emocinio intelekto praktikė.
  • Laura Kozlovaitė, „TMD partners“ Lyderystės ir vadovavimo stiprinimo HUB konsultantė.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki lapkričio 10 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu