2021.10.13 Rytas kitaip su „Cognizant“:  kolega-kolegai mokymo(si) sistemos pristatymas

Data: 2021 m. spalio 13 d. 10:00 -11:00 val.
Vieta: Renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Personalo valdymo gerosios praktikos konkurso 2021 m. nugalėtoju tapo įmonės Cognizant Technology Solutions projektas „Vidinio potencialo išlaisvinimas: kolega-kolegai (Peer2Peer) mokymo(si) sistema“. Šįkart susipažinsime su juo išsamiau.

Prieš porą metų įmonėje vykdyta darbuotojų apklausa parodė, kad darbuotojai Lietuvoje nėra patenkinti mokymosi bei tobulėjimo galimybėmis. Vidinė darbo grupė, sudaryta iš pačių darbuotojų ir personalo komandos atstovų, išsikėlė tikslą sukurti tokią vidinę mokymų sistemą, kuri būtų paremta vidiniais resursais, užtikrintų nuolatinį mokymąsi ir tobulėjimą, aprūpintų darbuotojus šiandien ir ateityje reikalingais įgūdžiais ir kompetencijomis bei atitiktų įmonės kryptį ir poreikius. Taip susiformavo nauja mokymo(si) sistema įmonės viduje, pagrįsta kolega-kolegai principu.

Mentorystės programa ir rateliai, Vadovų klubas, persikvalifikavimo ar kvalifikacijos kėlimo bei kolega-kolegai (Peer2Peer) sesijos įvairiomis temomis leido be papildomų kaštų įmonei lanksčiai reaguoti į mokymosi poreikius „čia ir dabar“, užtikrinti svarbiausių kompetencijų ugdymą, didinti darbuotojų įsitraukimą, skatinti platesnių profesinių ir asmeninių socialinių tinklų kūrimą, gerinti bendrą mikroklimatą ir komandiškumo, bendrystės jausmą įmonės viduje, ypač prasidėjus karantinui.

Daugiau apie tai vebinare pasakos Cognizant atstovės: personalo direktorė Baltijos šalims Edita Znutienė ir personalo verslo partnerė Ieva Šantaraitė-Gurskienė.

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki spalio 13 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu