2021.09.28 vebinaras „Ateitis jau šiandien: personalo procesai be popierinių dokumentų“

Data: 2021 m. rugsėjo 28 d. 10:00 – 11:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Neretai vis dar kyla klausimas, ar reikia skaitmenizuoti įmonės procesus. Juk dažnai įmonės veikla nusistovėjusi, rezultatas beveik tenkina savininkus ir vadovus, o pasikeitimo ar net įsivaizduojamų revoliucijų baimė – didelė.

Visgi būtinybė turėti įmonės skaitmenizacijos viziją, tai tokia pat, o gal ir svarbesnė sudedamoji dalis, kaip technologinė įranga ar žmonės. Įmonės skaitmenizacijos vizija yra ilgalaikės krypties pasirinkimas. Tai procesas, kuris prasideda ir niekados nesibaigia. Personalo procesuose skaitmenizacija yra ypač svarbi, ji ne tik taupo laiką ir įmonės kaštus, bet tuo pačiu gali padėti didinti darbuotojų įsitraukimą, susipažįstant su vidiniais ar kitais įmonės dokumentais ir instrukcijomis, kurie, nors ganėtinai formalūs, yra būtini sklandžiai įmonės veiklai.

Kviečiame pasikalbėti apie skaitmenizaciją personalo procesuose vebinare, kuriame apžvelgsime, kaip galime įgyvendinti skaitmenizaciją su darbo teise susijusiuose dokumentuose jau šiandien.

Pranešėjai:

Jurgita Judickienė, TRINITI JUREX advokatė, partnerė, Darbo teisės praktikos grupės vadovė;
Aistė Kumponaitė, UAB „Talentator” vadovė;
Seitumer Čurlu, MV Group CIO.

Prašome užpildyti itin trumpą anketą, kuri padės ruošiant vebinaro turinį čia>>

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki 09.28 čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu