2021.09.23 Vebinaras „Atostogų sezonas baigėsi. Kaip išlaikyti energiją?“

Data: 2021 m. rugsėjo 23 d. 10:00 – 11:00 val. (jei turėsite daug klausimų, mielai pasiliksime ilgiau ir į juos atsakysime)
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Pasibaigus vasarai, dauguma grįžtame į įprastą intensyvų darbo ritmą, kuomet stresas ir įtampa tampa kasdieniais palydovais, kai esame spaudžiami aplinkybių ir stumiami link savo galimybių ribos ar net už jos. Tai, kaip reaguojame tokiose įtampos, streso, spaudimo sąlygose, turi labai stiprų poveikį ne tik mums asmeniškai, bet ir žmonėms, kurie yra šalia.

Kviečiame susitikti su Giedre Skupiene ir pasigilinti į savo emocijas ir reakcijas, aiškiai ir nedviprasmiškai įsivardinti, ką galime kontroliuoti ir ko ne ir kaip adekvačiai turėtume reaguoti. Vebinaro metu Giedrė pristatys ir galėsime praktiškai išbandyti įvairias streso įveikimo ir atsipalaidavimo technikas, pavyzdžiui, dėkingumo praktiką, kūno atpalaidavimo, koncentracijos praktikos, susikursime vietą be streso.

Giedrė Skupienė – psichologė, bendradarbiaujančio konsultavimo ir emocinės brandos ugdymo praktikė, lektorė, HR srities profesionalė, „Gyvenimo raktas“ įkūrėja.

Giedrė sako: „Gyvenimas nuolat keičiasi, keičiamės ir mes. Beeidami per gyvenimą mes vis gauname užduotis, ieškome išeities – durų ir joms tinkančio rakto. Taip vyksta kelionė per gyvenimą kuriant ir atskleidžiant save. Taip gyvenu aš pati, taip kviečiu gyventi ir kitus – sąmoningai kuriant savo gyvenimą.“

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki 09.23 čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu