2021.04.14 Vebinaras „Tandemas: personalo valdymo ir vidinės komunikacijos sinergija šiandien“

Data: 2021 m. balandžio 14 d. 11:00-12:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Kviečiame susitikti su ką tik pasirodžiusios knygos „Organizacija, kuri susikalba“ autorėmis Giedre Simanauskaite ir Vija Valentukonyte – Urbanavičiene.

Susitikimo metu:

  • aptarsime, kokią įtaką pandemija padarė įmonių vidinei komunikacijai ir kultūrai;
  • pristatysime praktinius pavyzdžius, kaip naujus iššūkius priima Lietuvoje veikiančios organizacijos ir kaip visą šį periodą paversti naujų galimybių, o ne sąstingio laiku;
  • pasidalinsime, kokios galimos ir jau vykstančios sėkmingos sinergijos tarp personalo specialistų ir vidinės komunikacijos meistrų, kokių rezultatų atneša šis tandemas;
  • per praktinį atvejį pristatysime knygoje „Organizacija, kuri susikalba” aptariamą temą, kaip komunikacija gali būti įrankiu organizacijos kultūrai stiprinti.

Vebinare pakalbinsime Devbridge atstoves Rasą Petruškevičiūtę ir Raimondą Alonderienę.

Susitikimo viešnios: Giedrė Simanauskaitė ir Vija Valentukonytė – Urbanavičienė, vidinės komunikacijos ekspertės ir ką tik išleistos pirmosios lietuviškos knygos apie vidinę komunikaciją „Organizacija, kuri susikalba” bendraautorės (https://partnersincomms.com/). Abi jos – Lietuvoje ir užsienyje apdovanojimus pelniusios vidinės komunikacijos profesionalės, šioje srityje sukaupusios daugiau nei 20 000 valandų darbo su įvairiomis organizacijomis.

Apie knygą iš profesionalų lūpų:

Nuoseklus, visa apimantis ir įtraukiantis vidinės komunikacijos žinynas su realiais praktiniais pavyzdžiais, autorių rekomendacijomis ir idėjomis pasvarstymui. Knyga lengvai skaitoma, norisi sugrįžti prie tam tikrų temų.

Auksė Žukauskienė, „SBA Group“ žmogiškųjų išteklių vadovė

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki balandžio 14 d. čia>> 

Jeigu renginio dieną nebūsite gavę prisijungimo nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu