2021.03.30 Vebinaras „Kūrybiškumo kompetencija: galimybė ar būtinybė?“

Data: 2021 m. kovo 30 d. 10:00- 11:30 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda

Pasaulio ekonomikos forumas skelbia, jog sparčiai augant dirbtinio intelekto panaudojimui, skaitmenizacijai, didėjant besikartojančių krizių tikimybei, darbuotojų kūrybiškumas išlieka viena iš svarbiausių kompetencijų dabar ir ateityje. „Microsoft“ generalinis direktorius, Satya Nadella, sako: „Atrakinkime kūrybiškumą, kad kiekvienas galėtume būti geriausia savo versija organizacijoje”.

Tačiau tik apie 30 % darbuotojų jaučiasi išnaudojantys savo kūrybinį potencialą darbe. 90 % vadovų pažymi, jog neturi įrankių ugdyti kūrybiškumo ir inovacijų kompetencijas. Iš 700 apklaustųjų Lietuvoje tik 2 % procentai pažymi, jog turi galimybę dalyvauti kūrybiškumo mokymuose.  Iš kur atsiranda ši atskirtis? Ar kūrybiškumas turi laiką ir  biudžetą  jūsų organizacijoje?

Renginio metu ieškosime atsakymų į šiuos klausimus:

Kas yra kūrybiškumas ir kodėl ši kompetencija yra svarbi dabar bei ateityje? Ar galima išmokti kūrybinio mąstymo įgūdžių taip, kaip mokomės vadovavimo ar laiko valdymo? Ar kūrybiškumą skatinanti darbo aplinka gali tapti įrankiu, kuris padeda pritraukti, auginti ir išlaikyti talentus organizacijoje? Kaip paskatinti esamus darbuotojus siūlyti ir įgyvendinti drąsias idėjas ir nebijoti klysti? Su kokiais iššūkiais susiduria kūrybiškumo ambasadoriai organizacijose įgyvendindami įvairias iniciatyvas? Koks vadovų vaidmuo ir kokias praktikas organizacijos taiko? Kokia yra tamsioji kūrybiškumo pusė?

10.00 – 11.00 Interaktyvus pranešimas kartu su paneline diskusija
11.00 – 11.30 Klausimai panelės dalyviams.

Pagrindinė renginio pranešėja ir diskusijos moderatorė: dr. Ieva Martinaitytė, kūrybiškumo organizacijose ekspertė, CreativityLab  įkūrėja, Rytų Anglijos Universiteto dėstytoja.

Panelinės diskusijos dalyvės:

Aušra Miltenytė, inovacijų ir skaitmeninės transformacijos  vadovė, PwC Lietuva,
Valerija Buzėnienė
, žmogiškųjų išteklių vadovė, PwC Lietuva,
Berta Čaikauskaitė, komunikacijos ekspertė, komunikacijos agentūros „Berta&” vadovė.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija iki kovo 30 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu renginio dieną nebūsite gavę prisijungimo nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu