2021.02.18 Vebinaras „Atlygio paketo individualizavimas – kodėl apie tai vis labiau kalbama ir kaip to pasiekti?“

Data: 2021 m. vasario 18 d., 10.00-12.00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Šiais individualių vertybių kartos laikais bendrais atlygio valdymo principais darbuotojų motyvacijos nebenupirksi. Skirtingų žmonių pasirinkimai, nuostatos ir vertinimas, kas yra teisinga, skiriasi. Todėl įmonės yra priverstos vis labiau individualizuoti atlygio paketo nustatymo sprendimus ar bent jau turėti lankstumą atliepiant į skirtingus tam tikro darbuotojų segmento poreikius.
Vebinaro metu aptarsime, kaip galima įvesti individualumo į atlyginimų valdymą, tuo pačiu balansuojant su lygiavertiškumo, vienodumo už panašų darbą ir teisingumo lūkesčiais.

Skirsime laiko aptarti realius įmonių atvejus siūlant darbuotojams lanksčias naudas. Juos pristatys įmonių atstovai bei pasidalins, su kokiais iššūkiais susidūrė tai diegiant.

Ir galiausiai įžvalgomis pasidalins lanksčių sveikatinimo naudų Stebby (buvęs SportID) atstovas – ką realiai renkasi darbuotojai ir kaip keičiasi jų poreikiai. Stebby turi virš 1,100 įmonių-klientų bei virš 100,000 vartotojų Baltijos šalyse. Platforma leidžia įmonėms sukurti individualų kompensavimo planą, leidžiantį pasiūlyti būtent jų darbuotojams aktualias bei pritaikytas naudas be didelio administracinio vargo.
Programa
10:00-10:10 val. Įžanga. Aušra Bytautienė, PVPA ir Eligijus Kajieta, kajieta.eu
10:10-10:50 val. Atlygio paketo individualizavimo praktikos ir tendencijos. Eligijus Kajieta
10:50-11:30 val. Lanksčių papildomų naudų atvejų įmonėse aptarimas su įmonių atstovais: Ernesta Galiniene, ACME grupės žmonių ir kultūros skyriaus vadove, Edita Čiplyte, Tribe Payments personalo vadove, Agne Selemonaite, ConnectPay direktoriaus pavaduotoja ir valdybos nare. Svečius kalbina Eligijus Kajieta
11:30-12:00 val. Sveikatinimo naudų mados Lietuvoje ir kaip jos keičiasi dabar. Kęstutis Mackelis, Stebby Lietuva vadovas

Fasilituoja: Eligijus Kajieta, organizacijų konsultantas, darbuotojų įsitraukimo ir atlygio valdymo ekspertas. www.kajieta.eu
Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 30 EUR.

Registracija iki vasario 17 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu