2021.01.27 Vebinaras „Darbuotojų psichikos sveikata: tarp rūpesčio, atsakomybės, priekaištų bei kaltės“

Data ir laikas: 2021.01.27, trečiadienis:

            • 9:00-10:30 val. informacinė dalis;
            • 10:45-12 val. praktinė dalis: bus kviečiama atidžiau pažvelgti į savo asmeninę situaciją, santykį su organizacija ir tyrinėti tai, remiantis geštalto principais.

Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųstos vebinaro transliacijos (Ms Teams) ir diskusijos (Zoom) nuorodos.

Mes gyvename ilgalaikio lūžio laikais, kai keičiasi verslo praktikos, darbo reikalavimai, aplinka. Žmonės nežino, ko laukti kitą dieną, mėgina žongliruoti tarp vaikų, šeimos bei darbo ir persitempia. Personalo vadovai, specialistai tampa šios atmosferos „sugertukai“. Lemiamu lašu sugeriant įtampas tampa rūpestis darbuotojų psichikos sveikata.
Ar mes, ar kas nors gali apsaugoti mus, mūsų darbuotojus, vadovus nuo psichinės įtampos šiais laikais? Kaip padeda/pakiša mums koją mūsų profesinio elgesio įpročiai sutvarkyti darbo procesus ir turėti jausmą, kad mes kontroliuojame situaciją? Ką naujo galime sugalvoti, kai nebeveikia seni metodai? Ar esate girdėję į problemos sprendimą bei į emocijas nukreiptą reagavimą neapibrėžtumo metu?

Lauksime jūsų susitikime su Viktoru Keturakiu ir Agne Jonaityte-Karaliene, kur šias temas nagrinėsime remdamiesi geštalto principų taikymu organizacijose.

Agnė Jonaitytė-Karalienė, „Swedbank“ Personalo tarnybos vadovė, geštalto psichoterapeutė, tarptautinės programos „Geštaltinio požiūrio taikymas, dirbant organizacijose“ dėstytoja

 

Dr.Viktoras Keturakis, psichologijos mokslų daktaras, geštalto psichoterapeutas, „Kitokie projektai“ partneris ir konsultantas, tarptautinės programos „Geštaltinio požiūrio taikymas, dirbant organizacijose“ dėstytojas

 

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 30 EUR.

Registracija iki sausio 26 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu renginio dieną nebūsite gavę prisijungimo nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu