2020.12.04 Vebinaras „Personalo skaitmenizacija: idėjos ir patirtys (3)“

Data ir laikas: 2020 m. gruodžio 4 d., 9:30-11:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Tai jau trečiasis mūsų ciklo susitikimas, į kurį pasidalinti savo įžvalgomis ir praktine patirtimi pasikvietėme dvi personalo praktikes: Jolitą Gerojimę ir Giedrę Žemulaitytę.

Jolitos „arkliukas“ – personalo valdymo procesai, ji labai domisi personalo skaitmenizavimo sprendimais ir noriai dalijasi savo atradimais bei patirtimi. Jolita papasakos, kokius namų darbus pirmiausia reikia padaryti, norint išsirinkti ir diegti personalo IT sistemą, į ką atkreipti dėmesį, dėl kokių svarbiausių dalykų susitarti vadovų komandoje. Sistemą galime rinktis iš vietinių tiekėjų, o jei turime drąsos ir esame atviri tarptautinei rinkai – pasirinkimas tampa begaliniu. Jolita pasidalins savo patirtimi, kaip rinkosi personalo valdymo IT platformą savo organizacijai, kodėl pasirinko BambooHR ir kaip sekasi su ja dirbti.

Kita renginio pranešėja – Giedrė Žemulaitytė (UAB „Infare VNO“) papasakos, kaip rinkosi ir kodėl pasirinko Hibob sistemą, kaip vyko sistemos diegimas pirmuosius metus.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

Registracija iki 12.03 čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu