2020.11.05 Vebinaras „Lietuvos darbo rinka: ekspertų įžvalgos ir patarimai“

Data ir laikas: 2020.11.05, ketvirtadienis, 10 val. (trukmė ~1,5 val, priklausomai nuo dalyvių klausimų).
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

COVID-19 pandemija bei po to sekęs ekonominis nuosmukis paveikė tiek mūsų asmeninius gyvenimus, tiek verslus. Pasauliui pasikeitus vos ne per naktį, įmonės privalėjo greitai į tai reaguoti keisdamos savo atlygio strategijas, programas bei praktikas, kad geriausiai atlieptų besikeičiančius verslo poreikius.

Įmonių atstovai dažnai mini, kad nebesusigaudo, kas iš tiesų šiuo metu vyksta Lietuvoje, kokia situacija su nedarbu, kokios pozicijos paklausios arba kaip tik nereikalingos, kur link veda Lietuvos ir kitų šalių vyriausybių sprendimai, kaip įmonės keitė savo atlygio politiką pandemijos metu.

Renginio metu SEB banko ekonomistas Tadas Povilauskas apžvelgs šiandieninę Lietuvos ekonomikos ir darbo rinkos situaciją, o Korn Ferry vyr. konsultantės Ieva Petkevičė ir Renata Vėbrienė pristatys šiemet atlikto tyrimo rezultatus, kurie leis suprasti rinkos praktikas, atlygio pokyčius ir įmonių priimtus sprendimus tiek trumpalaikėje, tiek ilgalaikėje perspektyvoje.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki lapkričio 4 d. :

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu