2020.10.29 Vebinaras „Atostogos: perkeliame, braukiame ar naudojame?“

Data ir laikas: 2020.10.29, ketvirtadienis, 15:00-16:30 val.
Vieta: renginys bus transliuojamas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Iš narių sulaukiame klausimų, kaip metų sandūroje elgtis su atostogomis, ypač jei dalies jų perkelti nenorime, kokios galimybės ir rizikos. Vebinaro metu iš teisinės pusės patarimais pasidalins ir į jūsų klausimus atsakys Ellex Valiūnas darbo teisės advokatas, PVPA valdybos pirmininkas Rimantas Stanevičius.

Renginio metu kalbėsimės su dviem personalo praktikėmis: Samanta Garbenčiene, SBA baldų kompanijos personalo direktore, ir Raimonda Alonderiene, Devbridge žmonių ir organizacijos vystymo direktore, apie tai, kaip vadovai ir personalo specialistai gali paskatinti žmones atostogauti.

Apie atostogas kalbėsime ir iš psichologinės perspektyvos – renginio metu Mirolanda Trakumaitė, OVC Consulting konsultantė, papasakos, kas yra tikros atostogos, kada jos prasideda, ko reikia, kad tikrai pailsėtume ir pan.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

Registracija iki  spalio 28 d. čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu