2020.10.19 Vebinaras „Pareigybių vertinimas ir jo panaudojimas ne tik atlyginimų rėžiams“

Data ir laikas: 2020.10.19, pirmadienis, 15-16.30 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Visiems tikriausiai puikiai pažįstamas Eligijus Kajieta mums pasidžiaugė radęs ir pradėjęs naudoti aiškų ir itin patogų pareigybių vertinimo įrankį gradar. Susipažinti su šiuo įrankiu ir plačiau padiskutuoti apie pareigybių vertinimo pritaikymą įvairiuose personalo procesuose jis kviečia ir PVPA narius:

Pareigybių vertinimas arba metodiška analizė turi platų spektrą panaudojimo galimybių: karjeros kelių aprašymams, kompetencijų modelių kūrimui, pamainumo planavimui, organizacijos ar komandos struktūros efektyvumui įvertinti na ir žinoma atlygio valdymui.

Vebinaro metu aptarsime pareigybių vertinimo metodų principus ir jų skirtumus, praktiškus būdus panaudoti pareigybių vertinimą personalo valdyme, naujausias tendencijas, bei pristatysime galimus įrankius pareigybių vertinimui. Taip pat skirsime laiko praktinio įmonės atvejo pristatymui.“

Vebinarą veda Eligijus Kajieta, organizacijų efektyvumo ir atlygio valdymo ekspertas. www.kajieta.eu

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

Registracija iki spalio 16 d. :

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu