2020.10.15 Rytas kitaip: „Girteka Logistics“ projekto „Win Learn Share“ pristatymas“

Data ir laikas: 2020.10.15, ketvirtadienis , 10 val. (trukmė ~ 1-1,5 val, priklausomai nuo dalyvių klausimų).
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Pavasarį visą pasaulį ištikusi epidemija sujaukė ir PVPA Personalo valdymo gerosios praktikos konkurso organizavimą. Priėmėme jau parengtas paraiškas, tačiau tolesnius konkurso etapus sustabdėme, suvokdami, kad įmones ištiko kiti prioritetai.

Atėjo laikas supažindinti su  konkursui pateiktais įmonių projektais/praktikomis. Pradėsime nuo „Girteka Logistics“ projekto „Win Learn Share“.

Turint gausią „Girteka Logistics“ bendruomenę (daugiau nei 14 000 vairuotojais ir 2700 administracijoje dirbančių kolegų iš skirtingų šalių) labai svarbi vidinė komunikacija, skirtingų veiklų bei filialų bendrumo jausmo kūrimas bei sėkmės istorijų pasidalinimas su visais kolegomis.

Tam tikslui pasiekti 2019 m. spalio mėn. startavo vidinis įmonės video projektas „Win Learn Share“. Kiekviename video, skirtingose veiklose dirbantys „Girteka Logistics“ kolegos pasakoja savo istorijas, netikėtas situacijas, sėkmingus atradimus ir dalinasi savo gerąja praktika. Projektas skatina lyderystę, ambasadorystę, kolegos mokosi vieni iš kitų ir taip dalinasi savo patirtimi.

Dalyvauja: Arnoldas Dalinkevičius, „Girteka Logistics“ vidinis treneris

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

Registracija iki spalio 14 d. :

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu