2020.04.03 Vebinaras „Nuotolinės darbo sesijos su komanda: kaip nebūnant viename kambaryje greitai ir efektyviai rasti sprendimus verslo iššūkiams?”

Data: 2020.04.03 10-11.30 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.   

Kviečiame į praktinį webinarą, kurio metu bus pristatyti efektyvaus nuotolinio fasilitavimo pagrindai, o praktinėje užduotyje ieškosime geriausių sprendimų, kaip skatinti namuose dirbančių darbuotojų pozityvumą. Webinaro metu bus naudojamas nuotolinio vizualinio bendradarbiavimo įrankis MURAL, o visi dalyviai susipažins su Lightning Decision Jam metodu, skirtu greitai problemų identifikacijai ir sprendimų paieškai.

Programoje:

10.00 Įžanga: nuotolinio bendradarbiavimo svarba, kas yra verslo sprintai ir kodėl jie puikiai tinka nuotoliniam darbui
10.10  Nuotolinio fasilitavimo pagrindai
10.20 Praktinė užduotis: joje dalyvauja 6 dalyviai, kiti stebi procesą savo kompiuterio ekrane.

10.25 1 užduotis: kokias stiprybes turime/ką jau darome gerai
10.30 2 užduotis: su kokiomis problemomis susiduriame bandydami skatinti darbuotojų pozityvumą per atstumą. Išrenkame didžiausią problemą.
10.45 3 užduotis: Problemą suformuluojame kaip galimybę ir ieškome jai sprendimo. Išrenkame geriausius sprendimus.
11.00 4 užduotis: Sprendimus įvertiname pastangų/poveikio skalėje ir nusprendžiame, kurį įgyvendiname pirma.

11.15 Klausimai-atsakymai
11.30 Pabaiga

Vebinarą ves:

Gediminas Galkauskas, dirbęs 15min verslo vystymo ir rinkodaros vadovu, TV3 ir Viasat korporatyvinės komunikacijos vadovu, estų startuolio GoWorkaBit rinkodaros vadovu, konsultavęs tokias įmones kaip Kalnapilio-Tauro grupė, Vičiūnai ir kt.

Gediminas sako: „Per 20 savo darbo metų bent 10 iš jų nuolat turėjau ir nuotolinio darbo praktikos, nes kolegos ir partneriai dirbo Švedijoje, Estijoje, Latvijoje ar Didžiojoje Britanijoje. Žinau iš praktikos, kad nuotolinis darbas reikalauja truputį kitokių įgūdžių, todėl tikiu, kad mano patirtis gali būti naudinga ir jums siekiant savo tikslų. 

Esu virtualios bendradarbiavimo platformos MURAL konsultantas ir sertifikuotas dizaino sprinto ekspertas. Taikau šios sistemos principus efektyvesniam komandų darbui ir verslo rezultatų siekimui nuotoliniu būdu.”

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.  Ne nariams transliacijos kaina 10 EUR.

Registracija iki 04.02 . Renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda. 

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu