2020.02.12 Interaktyvi sesija „Tendencijų įtaka organizacijos veiklai”. Registracija tik į laukiančiųjų sąrašą

Data: 2020.02.12  9:00-12:30 val.
Vieta: Šiaurės miestelio verslo parkas, J. Galvydžio g. 5, II aukšto konferencijų salė, Vilnius

Ar pritariate, kad

  • kompleksinis sprendimų priėmimas ir neapibrėžtumo toleravimas yra vienos esminių kompetencijų šiuolaikiniame verslo pasaulyje?
  • pokyčiai gali, ir gąsdinti, ir motyvuoti, bet tik juos supratus, jie tampa organizacijos judėjimo varikliu?
  • personalo vadovai ir specialistai yra atsakingi ir turi pasirūpinti darbuotojų paruošimu ateinantiems pokyčiams ?

Jeigu bent į vieną klausimą atsakėte teigiamai tai šis pusdienis skirtas Jums, nes ne tik gera atmosfera komandoje, specifinės žinios, bet ir platesnis tendencijų suvokimas suteikia konkurencinį pranašumą ir nukreipia specialistus, komandas ir organizacijas teisinga linkme ir suteikia didesnį pagreitį.

Ar pastebėjote, kaip per paskutinius kelis metus pasikeitė apgyvendinimo, taksi, skolinimosi ir investavimo sektoriai, darbuotojų vietas užima robotizuotos sistemoms, o ilgą tiekimo grandinę ir invidualizuotus poreikius tenkina 3D spausdinimo technologijos, individas tampa media kanalu, o dirbtinis intelektas jau dabar prekiauja akcijomis ir gali dirbti vietoje dizainerio.

Jau dabar:

  • internetinės platformos iš esmės pakeitė transporto sektorių. Vilniuje 2015 m. dirbo 1243 taksi vairuotojai, o 2018 m. jų liko tik 245. Ar internetinės platformos kėsinasi ir į Jūsų verslo modelį?
  • skaičiuojama, kad per savaitę žmogus vieną parą praleidžia telefone, o per dieną į ekraną vidutiniškai žvilgtelime per 250 kartų. Kaip keičiasi Jūsų klientų įpročiai?
  • 35 proc. pirkimų atliekamų Amazon platformoje yra paskatinti ir rekomenduoti dirbtinio intelekto. Kada ir kiek procesų Jūsų organizacijoje pakeis dirbtinis intelektas?

Ši interaktyvi sesija padės suprasti ir įvertinti vykstančius pokyčius ir paskatins mąstyti apie galimas reakcijas ir imtis veiksmų.

TRUKMĖ TEMA DETALIZACIJA
9.00-9.15 ĮŽANGA Programos pristatymas ir tikslų įvardinimas.
9.15-10.45 TENDENCIJOS Pagrindinės verslo modelių, technologijų ir klientų pokyčių tendencijos, didžiausi iššūkiai ir grėsmės. Atskirų verslo sričių apžvalga ir pokyčiai ekonomikoje.
10.45-11.00 PERTRAUKA Atokvėpio pertraukėlė ir pasiskirstymas į komandas
11.00-12.30 INTERAKTYVI SIMULIACIJA Bendradarbiavimo simuliacija aiškinantis ir nagrinėjant tendencijų įtaką organizacijos veiklai ir galimas reakcijas į jas.

Sesiją veda: inovacijų skautas Marius Skarupskas

Patirtis:

  • Inovacijų ekosistemos kūrimas ir vystymas – 7 m.
  • Pramonės transformacija ir Industry 4.0 – 4 m.
  • Dėstymas Vilniaus universitete – 1 m.
  • Žurnalistinis darbas – 3 m.
  • Verslo skatinimo metodų ir priemonių kūrimas ir realizavimas – 7 m.

Dalyvavimas valdyme: Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra, UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA), UAB „Vilniaus metrologijos centras“, poilsio namai „Baltija“, VšĮ „Vilniaus miesto klinikinė ligoninė“, UAB „Vilniaus šilumos tinklai“, VšĮ „Saulėtekio slėnis“, VšĮ „Šiaurės miestelio technologijų parkas“, UAB „Grinda“, parodų rūmai „Litexpo“, VšĮ „Kauno mokslo ir technologijų parkas“, VšĮ „Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas“ ir t.t.

Interesai: Proveržio potencialą turinčios sritys

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams dalyvio mokestis 30 eur (tik likus laisvų vietų).

Dalyvių skaičius ribotas (iki 25 dalyvių), tad prašome registruotis tik gerai apgalvojus savo galimybes dalyvauti. Registracija baigta. Registruojama tik į laukiančiųjų sąrašąinformuosime apie galimybę dalyvauti tik atsisakius anksčiau užsiregistravusiems:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Papildomą informaciją teikia projektų vadovė Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517 .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu