2018.10.24 Vizitas į įmonę KIKA GROUP Kaune

Data: 2018.10.24 9-11 val.
Vieta: KIKA GROUP biuras, Baltų pr. 49b, Kaunas

KIKA GROUP, UAB teikė paraišką PVPA kasmet organizuojamam  „Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui 2018” ir už projektą „Prisijaukink drakoną. Arba kaip operatyviai perprasti įmonės procesus?”   gavo specialų rėmėjų prizą už padarytą pažangą. 

Lankydamiesi įmonėje susipažinsime su įmone bei jos personalo funkcija ir susipažinsime su drakono metodika – kas tai, kaip atsirado, koks proceso kelias, pritaikymas praktikoje, kokia nauda. Taip pat turėsime galimybę išgirsti apie netradicinę vidinę mokymų akademiją.

Apie įmonę. KIKA GROUP – sparčiai auganti, 26 metus lyderiaujančias pozicijas užimanti įmonių grupė, kurią sudaro:

  • TERRA ANIMALIS – įmonė, valdanti mažmeninės prekybos tinklą KIKA Lietuvoje ir Estijoje bei didmeninę prekybą Lietuvoje.
  • AKVATERA – specializuota naminių gyvūnų pašarų gamykla, eksportuojanti savo produkciją į daugiau nei 50 pasaulio šalių.
  • TAURO KENNEL – šunų veislynas, skinantis laurus pasaulinėse parodose.

Įmonių grupės istorija prasidėjo nuo 16 metų mergaitės Janitos ir mažojo sidabrinio pudelio Kika. Mylimo šuns vardas vėliau ir tapo įmonės pavadinimu.

Šiandien įmonių grupėje dirba 600 darbuotojų, kuriuos vienija bendros vertybės: kokybė, efektyvus rezultatyvumas, profesionalumas, novatoriškumas, komandinis darbas.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams kaina 25 EUR.

Registracija iki kol baigsis vietos čia>>  

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu