2018.06.12 Rytas kitaip: „Neuromokslas įmonių praktikoje: mikroklimato ir įsitraukimo matavimo naujovės”. Registracija baigta

cover 32Data: 2018 m. birželio 12 d. 9:00-11:00 val.
Vieta: J. Galvydžio g. 5, II a. konferencijų salė, Vilnius

„Mes tiek daug investuojame į komandos formavimo renginius, perkame bilietus į teatrą, abonentus į sporto klubus, organizuojame vasaros šventes, drauge sutinkame Kalėdas, vykstame į keliones, net karštas bandeles penktadieniais užsakome… Ką dar padaryti, kad darbuotojai būtų motyvuoti?“

Tokių klausimų iš įmonių vadovų dažnai sulaukia FITIN personalo verslo partnerė Rūta Klimašauskienė. Darbuotojų motyvacija, įsitraukimas, bendras organizacijos mikroklimatas ir kultūra tampa vis svarbesniais veiksniais siekiant organizacijos tikslų.

Rūta pristatys neuromokslu paremtą FITIN mikroklimato auditą, pasidalins penkiomis neuromokslo tyrimais grįstomis strategijomis apie tai, kaip padidinti darbuotojų įsitraukimą, motyvaciją, pasitenkinimą darbu, atsakomybę už savo darbo rezultatus bei atvejų pavyzdžiais, kaip įmonės taiko šias strategijas. Giedrius Laurinaitis, UAB „Sprusas group“ komercijos direktorius, papasakos apie jų įmonės patirtimi diegiant šio tyrimo rezultatais paremtas rekomendacijas kasdieniniame darbe.

abuRūta Klimašauskienė

Personalo valdymo konsultantė, grupės santykių specialistė, socialinių mokslų daktarė. Gilinasi ir nuolat domisi psichologijos, neuromokslo naujovėmis. Šiuo metu podiplominėse studijose mokosi psichodinaminės organizacinės ir grupių terapijos.

Konsultuoja įmones strateginiais žmogiškųjų ištekliųklausimais, vadovams padeda sutelkti komandą efektyviam įmonės tikslų siekimui ir rasti atsakymus, kodėl neveikia komandos formavimo renginiai ir kitos dažnai taikomos motyvacinės priemonės. Atlieka mikroklimato, darbuotojų motyvacijos ir įsitraukimo tyrimus. Veda vidinius komandų mokymus ir sesijas.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija baigta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu