2017.04.04 „Rytas kitaip. Karjeros valdymo sistemos diegimas organizacijoje: “Swedbank”, AB ir “Kitokie projektai” bendradarbiavimo patirtis”

Data: 2017 m. balandžio 4 d. 9:00-11:30
Vieta: „Swedbank”, AB, Akademijos auditorija (-1a.), Konstitucijos 20A, Vilnius .

3Su karjera susijusius klausimus sau vienu ar kitu laiku užduoda kiekvienas žmogus – kartais užstringame, kartais patiriame sėkmes. Apie karjerą visuomenėje turime daug mitų, įvaizdžių, stereotipų, kartais organizacijose net bandome išvengti šio žodžio, kad nesukelti bereikalingų lūkesčių ir taip gyvename su „drambliu kambaryje“.

 ”Swedbank, AB”  Karjeros centro vadovė Agnė Jonaitytė-Karalienė bei ”Kitokie projektai” partnerė ir konsultantė Raminta Aleliūnaitė-Kliokmanė dalinsis savo sukaupta patirtimi ir įžvalgomis diegiant organizacijoje karjeros valdymo sistemą bei konsultuojant darbuotojus karjeros klausimais. Išgirsite, kokia karjeros samprata vadovaujasi Swedbank, pažvelgsite į savo karjeros situaciją, susipažinsite su asmeninės karjeros valdymui svarbiomis kompetencijomis, tipiniais “užstrigimais” bei sėkmės faktoriais padedančiais, iš jų išeiti. Diskutuosime ir ieškosime, ką kiekvienas galime pritaikyti savo organizacijoje.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija baigta. Parašykite renata@pvpa.lt, norėdami užsirašyti į laukimo sąrašą, jeigu atsirastų laisvų vietų kitiems negalint dalyvauti.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu