2017.05.26 „Rytas kitaip” su „Dialogu tamsoje”

dialogas tamsojeData: 2017 m. gegužės 26 d. 9:00-12:30
Vieta: Geležinkelio g. 6, Vilnius (2 aukštas)

Š.m. gegužės 26 d. kviečia į antrą visiškai kitokį ryto renginį patiriant Dialogą tamsoje.

„Dialogas tamsoje“ – tai patyrimas visiškai tamsioje erdvėje, kur regintys žmonės, lydimi nereginčių arba silpnaregių vedlių, mokosi prisitaikyti kitokiame pasaulyje ir išjungę regėjimą pažadina kitus pojūčius.

Galėsite išbandyti pagal unikalią tarptautinę metodiką parengtus ir ypatingai veiksmingus komandos formavimo, komunikavimo, lyderystės ir personalo įvairovės mokymus tamsoje verslo įmonėms ir organizacijoms. Vokietijoje užgimęs ir beveik 30 metų gyvuojantis „Dialogas tamsoje“ jau sulaukė 100-u procentų palankaus žmogiškųjų išteklių specialistų įvertinimo 39-iose šalyse.

Formatas leidžia ir pažintinius, šviečiamuosius bei pramoginius renginius tamsoje įmonių darbuotojams, kurie tiesiog nori originaliai praleisti laiką kartu praplėsdami savo akiratį. Neišdildoma emocinė patirtis – garantuota.

Š.m. gegužės 26 d. nuo 9:00 val. kviečiame užsukti į Vilniaus geležinkelio stoties 0-inį peroną ir tapti šio unikalaus tarptautinio reiškinio dalimi.

503.31 jau išbandę šį renginio formatą  dalyviai sakė: „Tą patirti verta kiekvienam. Netgi privalu!”

„Dialogo tamsoje“ koncepcija ir su ja susiję prekės ženklai yra „Dialogue Social Enterprise GmbH“ intelektinė nuosavybė.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki gegužės 24 d. (arba kol baigsis vietos) čia:

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

 

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu