2017.03.29 PVPA forumas „KAS YRA TEISINGAS ATLYGINIMAS?“

salaryData: 2017.03.29 13:00-16:30 val.
Vieta: Vilniaus universiteto Verslo mokykla, Jono Kunčinos auditorija, Saulėtekio al. 22, Vilnius.

Renginyje kalbėsime apie tai, kaip nustatyti teisingą atlygį. Kodėl vienoms organizacijoms tai pavyksta geriau ir greičiau, o kitoms tenka nueiti ilgesnį kelią link norimo rezultato? Kokius atlygio sprendimus priima įvairios įmonės – nuo nedidelės lietuviško kapitalo įmonės iki brandžios tarptautinės kompanijos? Kaip rasti teisingo atlygio sprendimą įmonės viduje? Visi kartu diskutuosime, kiek teisinga mokėti naujam darbuotojui, kaip atsilyginti už sukurtą papildomą vertę, ar prasminga apibrėžti darbuotojų pareigybes.

Forumą moderuoja: Tadas Žibūda, OVC Consulting vyr. konsultantas.

PROGRAMA*:

  • Loreta Bitė, Korn Ferry / Hay Group vyr. konsultantė. Tyrimo pristatymas. Kaip nustatyti teisingą atlygį plačioje rinkoje? Kodėl vienoms organizacijoms tai pavyksta geriau ir greičiau, o kitoms tenka nueiti ilgesnį kelią link norimo rezultato?
  • Dovilė Juškevičienė, Telia Lietuva atlygio komandos vadovė. Atlygio sistemos pokyčiai įmonių jungimo kontekste
  • Tadas Žibūda, OVC Consulting vyr. konsultantas. Atlygio sistemų galvosūkiai iš mažų įmonių perspektyvos: ar įmanoma sukurti atlygio sistemą per vieną dieną?
  • Diskusija grupėse.
  • Živilė Valeišienė, Western Union Processing Lithuania personalo direktorė. Personalo valdymo analitika. Kaip įdarbinti personalo valdymo rodiklius?

*programa tikslinama

Forumas bus tiesiogiai transliuojamas internetu. Negalintys atvykti į renginį gali užsiregistruoti ir jį stebėti nuotoliniu būdu. Transliacijos stebėjimui būtinas kokybiškas interneto ryšys. Diskusija transliuojama nebus.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.

Ne PVPA nariams dalyvavimo renginyje kaina 60 EUR, prisijungimo stebėti transliaciją internetu kaina 15 EUR.

Registracija baigta.

Daugiau informacijos suteiks direktorė Aušra Bytautienė tel. 8 687 44745, el. p. ausra@pvpa.lt.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu