2016.09.29 Seminaras „Naujasis Darbo kodeksas: viskas, ką turėtų žinoti (ir kam turėtų ruoštis) personalo valdymo profesionalas”

Renginio data: 2016.09.29, 9 val.-11.30 val.
Vieta: Šiaurės miestelio technologijų parkas, Galvydžio g. 5, II aukštas, 203 Vilnius.

REGISTRACIJA BAIGTA. Artimiausiu metu skelbsime kitus renginius, pristatančius naująjį Darbo kodeksą.

Nuo 2017 m. sausio 1 d. pradės galioti naujas Darbo kodeksas, pakeisiantis iki šiol buvusius darbo santykius. PVPA, kartu savo nariais Advokatų profesine bendrija „Judickienė ir partneriai JUREX“ ir jos vadovaujančiąja partnere Jurgita Judickiene  kviečia personalo specialistus į seminarą, kuriame bus pristatoma, kaip nuo ateinančių metų keisis darbo sutarčių tvarka, kokios bus naujos sutarčių rūšys ir kokiu būdu bus galima jas nutraukti. Taip pat advokatė J. Judickienė aptars naują darbo ir poilsio laiko reguliavimą, pristatys darbo užmokesčio mokėjimo naujoves, supažindins su drausmine ir materialine atsakomybe, žalos atlyginimo tvarka, darbo ginčų nagrinėjimo pakeitimais.

jurgita-judickiene-mazJurgita Judickienė – advokatų profesinės bendrijos JUREX vadovaujančioji partnerė, turinti beveik 20 metų profesinę patirtį sprendžiant verslo ginčus ir teikiant konsultacijas darbo, įmonių, viešųjų pirkimų, transporto teisės klausimais. Advokatė yra įtraukta į Lietuvos arbitražo teismo rekomenduojamų arbitrų sąrašą, nuolat patenka į geriausių Lietuvos teisininkų reitingus. 2015 m. naujienų portalo DELFI tyrimo duomenimis, J. Judickienė buvo įtakingiausių Lietuvos teisininkų sąraše, o 2013 m. ir 2008 m. savaitraščio „Veidas“ rengtose apklausose išrinkta kaip viena geriausių advokačių Lietuvoje.

Renginį moderuoja PVPA valdybos pirmininkas Rimantas Stanevičius (Valiūnas Ellex advokatų kontora).

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija baigta.
Dalyvių skaičius – iki 40 asmenų. PVPA planuoja organizuoti nemažai renginių, pristatančių naująjį Darbo kodeksą ir jo taikymo ypatumus, sekite mūsų naujienas.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu