2015.11.04 Forumas „Skaičiai personalo valdyme. Ką ir kodėl verta skaičiuoti?”

Visi žinome, kad personalo valdymas yra kritiškai svarbi sėkmingos organizacijos dalis, greta finansų valdymo, gamybos ar komercijos. Pastarosios sritys turi nusistovėjusius rodiklius (Key Performance Indicators, KPI), kuriuos matuoja ir pagal kuriuos vertina savo veiklą. Finansų valdyme vertinami pinigų srautai, gamyboje – kokybės rodikliai, komercijoje – apyvarta. Tuo tarpu personalo valdyme dažna organizacija matuoja nebūtinai esminius rodiklius, matuoja nesistemingai arba nematuoja išvis.

Šio PVPA forumo tikslai:

  • Parodyti naujų personalo valdymo galimybių naudojant personalo valdymo rodiklius (KPI);
  • Aptarti praktinius atvejus, kokią vertę ir kaip kuria skaičių kalba Lietuvos organizacijose;
  • Paskatinti personalo valdymo profesionalus daugiau dėmesio kreipti į skaičius ir taip kurti didesnę pridėtinę vertę organizacijoje.

PROGRAMA

12:30-13:00 Registracija
13:00-13:30 Skaičiai personalo valdyme

Personalo valdymo KPI retrospektyva Lietuvoje. Jurga Bajoriūnienė,  UAB „VertoConti” direktorė, konsultantė
PVPA atliktų KPI tyrimų apžvalga. Rūta Navardauskienė, laisvai samdoma konsultantė

13:30-14:30 Praktinio atvejų analizė Nr.1

Philip Morris Lietuva situacija: skaičiai personalo valdyme – ne siekiamybė, o patarėjas. Praktinio atvejo pristatymas ir interaktyvi sprendimų paieška kartu su forumo dalyviais.

14:30-15:00 Pokalbiai prie kavos

15:00-16:00 Praktinio atvejo analizė Nr.2

Thermo Fisher Scientific Baltics situacija: „lieknesnis“ personalo valdymas arba kaip įmanoma LEAN pritaikyti personale. Praktinio atvejo pristatymas ir interaktyvi diskusija.

16:00-17:00  CEO požiūris.

Kaip ir kokie personalo valdymo rodikliai padeda priimti efektyvius verslo sprendimus? Kaip maksimaliai panaudoti rodiklius siekiant tvarių verslo rezultatų? Ką gali padaryti personalo specialistas, kad CEO būtų patenkintas, o verslo rezultatai – viršyti? Diskusija „karštos kėdės“ formatu su Laurynu Šeškevičiumi, Windex group (Plaza langai) generaliniu direktoriumi, sėkmingą vadovavimo patirtį kaupusiu bendrovėse Lintel, Teo, Omnitel.
Diskusijos formatas sudaro galimybes kiekvienam forumo dalyviui užduoti klausimus ir gauti atsakymus. Turite klausimą CEO jau dabar? Pasidalinkite jais renata@pvpa.lt ir registruokitės į forumą.

Data: 2015 m. lapkričio 4 d., 13-17 val.
Vieta:
SEB bankas, Balčikonio g. 7, konferencijų salė „Čiurlionis“. Automobilius galima pasistatyti Siemens arenos stovėjimo aikštelėje, Norfos prekybos centro aikštelėje (teks paeiti kelias min.) arba aplinkinėse gatvėse.

Registracija ir dalyvio mokestis:

PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.

Išankstinė registracija iki 2015 m. spalio 20 d., dalyvio mokestis 50 EUR.
Registracija nuo 2015 m. spalio 21 d. , dalyvio mokestis 65 EUR.

Registracija baigta. 

Papildomą informaciją teikia projektų vadovė Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517 .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu