2015.09.08 9 val. „Rytas kitaip” su A.Gruodžiu – apie tai, ką personalistai turėtų žinoti apie pardavimo specialistus

PVPA aktyvų rudens renginių sezoną pradeda su nauju formatu „Rytas kitaip”. Šių renginių metu įdomūs pašnekovai gvildens įvairias aktualias, įkvepiančias temas.

Renginio data: 2015.09.08, 9 val.
Trukmė: 2 val.
Vieta: Šiaurės miestelio technologijų parkas, Galvydžio g. 5, II aukštas, 203 Vilnius.

Susitikimo metu kalbėsime, kaip rengiami brangių prekių ir paslaugų arba stambių projektų pardavėjai Vakarų Europoje ir NVS šalyse.  Audrius pasidalins savo patirtimi ir įžvalgomis, sukauptomis dirbant Italijos gigantėje Luxottica Group (viena didžiausių įmonių Italijoje, atstovaujanti optikos prekės ženklus Chanel, Ray-Ban, Oakley, Prada, kt. ir turintį didelį parduotuvių tinklą visame pasaulyje). Jis buvo vidinio mokymų centro vienas iš kūrėjų ir apmokė personalą visame optikos prekių tinkle.

Audrius papasakos, kokie garsiai neišsakyti klausimai kirba Jūsų organizacijų pardavimo vadybininkų galvose, ir su kokiomis problemomis dirbant su klientais jiems tenka susidurti. Aptarsime, kaip atrodo darbas su klientais ir pardavimai Lietuvoje pasaulinių tendencijų kontekste ir kokias sritis būtų verta tobulinti. Audrius patars, ko vertėtų reikalauti iš Jūsų pardavimų vadybininkų ir nurodys, kaip padėti jiems tobulėti, o drauge ir gerinti Jūsų organizacijos veiklą.

Apie lektorių:

A.Gruodis EKT maz Audrius Gruodis – pardavimų praktikas, EKT pardavimų ir klientų aptarnavimo lektorius.

  • 20+ metų mokymų vedimo patirties.
  • 15+ metų tarptautinės mokymų organizavimo ir vedimo patirtį.
  • 20+ valstybių mokymų geografija: praktinius mokymus ir seminarus veda rytų (Rusija, Kazachstanas, Ukraina, Azerbaidžanas, Gruzija, Baltarusija), Baltijos (Latvija, Estija) bei vakarų (Vokietija, Italija, Lenkija, Turkija) šalyse.
  • Specializuojasi bendravimo meno, kokybiško klientų aptarnavimo, pardavimų telefonu, pardavimų įgūdžių formavimo, didelių pardavimų strategijų, pirkimo bei pardavimų derybų, VIP pardavimų ir prabangos prekių pardavimų, prezentacijų ir iškalbos įgūdžių formavimo ir kitose srityse.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 15 EUR.

REGISTRACIJA BAIGTA.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 65250517.

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu