2015.04.13 „Vakaro žaidimuose” kurkime „Tobulumo esenciją”!

Tobulumo esencija_1

Kaip pagerinti tarpusavio komunikaciją komandoje ir rasti geriausią sprendimą? Kaip kūrybiškai suvokti įmonės vertybes ir jomis patikėti? Kaip išmokti labiau įsigilinti į kliento poreikius ir jam pateikti tinkamiausias paslaugas?

Žaidimas „Tobulumo esencija” skirtas būtent šiems tikslams įgyvendinti. Dalyviai, dirbdami atskirose komandose, kurs unikalius kvepalus, skirtus tam tikram „kliento” segmentui. Per gana trumpą laiką jie praeis visus produkto kūrimo etapus: nuo emocijų pasidalinimo, kliento poreikių suvokimo, iki tinkamiausių produkto sudedamųjų dalių suradimo, gamybos ir marketingo strategijos.

Sėkmingam produktui sukurti būtinos prielaidos: komandinis darbas, kūrybingumas, pasitikėjimas vienas kitu ir, žinoma, puiki nuotaika.

Būtent tai ir patirs PVPA nariai jau tradiciniuose „Vakaro žaidimuose”, kuriuose šį kartą renginių vadybos „Agentūra ŪPAS”, atstovaujanti vienintelį pasaulyje komandinių renginių agentūrų tinklą „Catalyst Global”, pristato vieną populiariausių savo žaidimų„Tobulumo esencija”.

Renginio laikas: 2015.04.13 (pirmadienis) 17:30 val., trukmė ~2,5 val.
Renginio vieta: asociacijų HUB būstinė (A.Jakšto g.7, III aukštas)

Dalyvio mokestis:
PVPA nariams dalyvavimas nemokamas, ne nariams – mokestis 15 EUR.

Registracija iki balandžio 10 d. čia >>

Sukurkite savo tobulumo esenciją!
Iškilus klausimams kreipkitės į projektų vadovę Renatą Starkienę, tel. 8 652 50517, el. paštu renata@pvpa.lt .

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu