2015.01.21 „Vakaro žaidimuose“ – Juoko jogos praktika su S. Šafranausku

 REGISTRACIJA iki sausio 19 d. čia >>

Besidominčius netradiciniais potyriais kviečiame pradėti 2015 m. susipažįstant su Juoko jogos reiškiniu.
Paties juoko naudos įrodinėti beveik nebereikia, nors kartais ir pamirštame, kad toks paprastas ir nieko nekainuojantis dalykas padeda įveikti stresą, gerina kraujospūdį ir kraujotaką, stiprina imuninę sistemą ir pan. Juokas taip pat teikia ir psichologinę naudą – labiau besijuokiančių žmonių kolektyve santykiai būna geresni ir rečiau kyla konfliktai, juokas didina asmeninį darbingumą ir sustiprina tarpusavio bendradarbiavimą, netgi nustatyta, kad juokas pagerina kūrybinį mąstymą ir padeda geriau spręsti įvairias problemas.

2015.01.21 PVPA organizuojamų „Vakaro žaidimų“ metu patirsime, kas yra Juoko joga, praktiškai išbandysime juoko privalumus bei sužinosime, kuo tai gali pasitarnauti mūsų darbe ar gyvenime.
StepasUžsiėmimą ves Stepas Šafranauskas, sertifikuotas Juoko jogos treneris ir pradininkas Baltijos šalyse. Daugiau informacijos apie Stepo vedamus juoko jogos seminarus >>. Juoko jogą praktiškai jau yra išbandę tokios įmonės, kaip SEB, Maxima, Tele2, Teo, Servier pharma, Baltic Data Center, Affecto, Hansab ir kt.
Renginio laikas: 2015.01.21 (trečiadienis) 17.30 val., trukmė ~ 2 val.
Renginio vieta: asociacijų HUB būstinė (A.Jakšto g.7 III aukštas, įėjimas pažymėtas Nr.5, orientyras – gerai matoma kelionių agentūros Litamicus iškaba). Automobilius galite palikti požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Gedimino pr. arba aplinkinėse gatvėse (Jakšto, Beatričės, Kaštonų, Šermukšnių, šalia Operos ir baleto teatro – raudonoji zona).
Dalyvio mokestis: 50 lt.

 

REGISTRACIJA iki sausio 19 d. čia >> . Dalyvių skaičius ribotas.
Iškilus klausimams, kreipkitės į projektų vadovę Renatą Starkienę el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu