2014.10.30 (NE) SKAITYMO KLUBAS. Peter Block knygos “Nepriekaištingas konsultavimas” pristatymas ir pokalbis

Tai skaitymai neskaitant, dalinimosi knygų idėjomis smagumas, tema pokalbiui bei prabanga, leidžianti tobulėti.

Ši knyga pirmiausia naudinga tiems, kam įdomu susipažinti su kitokiu, ne į receptus ir anksčiau kažkieno atrastus sprendimus, orientuotu konsultavimu. Pokalbį moderuos konsultantė Nomeda Kuodienė, pagrindinėmis knygos mintimis dalinsis Solveiga Grudienė, PRIMUM ESSE direktorė, konsultantė, PVPA Valdybos pirmininkė

„…kuo sudėtingesnis, painesnis ir labiau neužtikrintas mūsų gyvenimas, tuo labiau suvokiame, kad vieni neišsiversime… todėl vis daugiau žmonių atlieka konsultantų funkcijas, kurių esmė – daryti įtaką be tiesioginės valdžios… dėl neužtikrintumo reikalinga tam tikro  lygio sanglauda, pagrįsta klausymusi, nuoširdumu ir nežinojimu. Dėl šios priežasties nurodymais ir kontrole grindžiami santykiai tampa vis labiau nepriimtini. Ne visi tai suprantame, bet anksčiau ar vėliau turėsime išsiugdyti sugebėjimą užmegzti gilesnius ryšius ir bendradarbiauti…“ (P.Block)
Kodėl ši knyga gali būti naudinga personalistams? Todėl, kad ji akcentuoja partnerystės svarbą bet kuriame pokyčių procese – dirbant su išorės ar vidiniais konsultantais, dirbant su sprendimus priimančiais žmonėmis organizacijose. Ji naudinga visiems, kam tenka daryti įtaką neturint valdžios. Personalistui neretai tenka būti tokiame vaidmenyje.
Aptardami knygoje nagrinėjamus principus bei pavyzdžius, turėsime galimybę „prisimatuoti“ juos sau ir pasiimti kai ką su savim. Ir, žinoma, užsinorėti perskaityti šią knygą.
Data: 2014 m. spalio 30 d.
Pradžia: 14 val. Trukmė ~ 2 val.
Vieta: konsultacinės firmos „Primum esse” patalpos (Juozapavičiaus 6/2, D korpusas, Vilnius).
Renginys nemokamas bei atviras ir ne nariams.
Registracija čia iki spalio 29 d. čia >>
Daugiau informacijos suteiks Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt, tel. 8 652 50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu