2014.10.29 „Strateginė personalo vadyba” – seminaras apie personalo valdymo strateginius klausimus

Personalo vadybos procesus kiekviena įmonė ir organizacija turi peržiūrėti bei valdyti strategiškai. Visi personalo srities sprendimai ir veiksmai turi būti pagrįsti, aiškiai pamatuoti ir susieti tarpusavyje. Tik taip jie turi įtakos ne tik organizacijos sąnaudoms, bet ir teigiamai prisideda prie jos efektyvumo, pelningumo. Pagrindinį dėmesį vadovai turėtų skirti tam, kad personalo valdymas atitiktų organizacijos veiklos strategiją.

Kaip priimti strateginiu požiūriu teisingiausius personalo valdymo sprendimus? Koks yra tokių sprendimų tarpusavio ryšys ir rezultatyvumas? Kaip įmonės veiklos sėkmę lemia personalo valdymas ir jo efektyvumas?

„STRATEGINĖ PERSONALO VADYBA” – seminaras apie personalo valdymo strateginius klausimus.
Seminaras skirtas įmonių vadovams, personalo vadovams ir specialistams.

Seminaro temos:

  • Pagrindiniai personalo valdymo procesai ir rodikliai. Ką reiškia „valdyti personalą” ir kaip pamatuoti “rūpestį žmonėmis”?
  • Įmonių personalo valdymo evoliucija ir dinamika.
  • Investavimo į personalo valdymą strategijos.
  • Personalo valdymo strategijos ryšys su verslo strategija.

Lektorė: Jurgita Bajoriūnienė, konsultantė, „Verto Conti”
Vieta: bus patikslinta, Vilnius
Data: 2014 m. spalio 29 d. nuo 9 iki 17 val.

Kaina:

  • užsiregistravusiems iki spalio 17 d.:

PVPA nariams 440 lt (127,43 €); ne PVPA nariams 490 lt (141,91 €),

  • užsiregistravusiems po spalio 17 d.:

PVPA nariams 490 lt (141,91 €), ne PVPA nariams 550 lt ( 159,29 €).

Į kainą įskaičiuotas dalyvių maitinimas seminaro metu, dalomoji medžiaga.

Daugiau informacijos suteiks Renata Starkienė el. paštu renata@pvpa.lt arba tel 8 652 50517.
Registracija čia>>>


Išsamiau apie lektorę

Jurgita Bajoriūnienė – personalo vadybos konsultantė, organizacijų psichologijos specialistė, turinti 20 metų darbo patirties personalo valdymo ir konsultacijų srityje. Dirbusi didžiausiose Lietuvos įmonėse kaip personalo direktorė, valdymo procesų vadovė.
Šiuo metu Jurgita vykdo įvairius vadybos paslaugų projektus, diegia įmonėse personalo valdymo sistemas, atlieka įvairius vadovų ugdymo ir darbuotojų mokymo projektus. Konsultantė turi išskirtinai didelę patirtį diegiant ir stiprinant personalo valdymo funkcijas organizacijose, konsultuojant ir apmokant personalo darbuotojus personalo valdymo strategijos sudarymo ir integravimo su verslo strategija, įvairių personalo valdymo sistemų diegimo ir pan. Dėsto Vilniaus Universitete, bendradarbiauja su įvairiomis ugdymo ir mokymo institucijomis (Personalo valdymo profesionalų asociacija, Psichologijos akademija ir t.t.).

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu