2013.10.15 Kviečiame į „VAKARO ŽAIDIMAI…POY“.

Mokomės, bendraujame ir priimame sprendimus… žaisdami?

Besidominčius (ne)tradiciniais įrankiais kviečiame susipažinti su žaidimu Points of You (POY), kuris gali būti sėkmingai naudojamas įvairiose organizacijos veiklos srityse. POY – vienas iš koučingo įrankių, labai gelbstintis individualiuose pokalbiuose vadovams, personalo specialistams, koučeriams, psichologams ir kitiems savo srities profesionalams.

 

Šis įrankis gali būti sėkmingai naudojamas atrankose,- POY ne tik pagyvina pokalbį, bet ir gali padėti geriau pažinti kandidatą netikėtu jam būdu (ne paslaptis, kad atsakymus į kai kuriuos mūsų klausimus kandidatai jau yra išmokę mintinai). Žaidimą sudaro kortelės su skirtingomis fotografijomis ir žodžiais/posakiais bei istorijų, sakmių ir kitos rašytinės liaudies išminties rinkinys, kuris taip pat gali parodyti galimus sprendimo variantus. Žaidimas ir darbo su juo metodika yra patvirtinta Tarptautinės koučingo specialistų federacijos (ICF) ir yra plačiai naudojamas pasaulinėje praktikoje. POY pristatys ir pamokys naudoti – Povilas Petrauskas, Asociacijos ICF Lietuva viceprezidentas.

 

Renginio data: 2013 m. spalio 15 d.

Žaidimų pradžia: 17.30 val.

Trukmė – iki dviejų valandų

Grupės dydis – 12 dalyvių

Žaidimų vieta: Personalo valdymo profesionalų asociacijos būstinė (A.Jakšto g.7 III aukštas, Asociacijų HUB, įėjimas pažymėtas Nr.5, orientyras – gerai matoma kelionių agentūros Litamicus iškaba). Automobilius galite palikti požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Gedimino pr. arba aplinkinėse gatvėse (raudonoji zona).

Dalyvio mokestis:

50 Lt

PVPA nariams – dalyvavimas nemokamas

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu