2013.09.30 KŪRYBIŠKUMO KONVEJERIS. PAŠNEKESIAI PO FIKUSU

KOMAA vienija agentūras, dirbančias komunikacijos versle, kitaip dar vadinamam idėjų (talentų) verslu. Žiūrint iš kasdieninės veiklos perspektyvų tai, deja, ne kas kita kaip konvejeris. Siekiant išvengti tokių reiškinių kaip: „bloga nuotaika”, „nėra įkvėpimo”, „ne tos dienos”, šiame versle naudojamos kūrybinės technologijos, kurios leidžia kitaip pažiūrėti į užduotį, problemą, reiškinį. Šios technologijos lengvai adaptuojamos kasdieniniame gyvenime, įprastinėje veikloje, sudėtingose situacijose, kuomet reikia surasti nestandartinių sprendimų.

 

Pailsėjus per vasarą kviečiame į rugsėjo mėn. asociajų HUB renginius PAŠNEKESIAI PO FIKUSU. Šį kartą šnekėsime apie kūrybiškumo konvejerį. Vakaro svečias – Gintaras Šeputis, KOMAA valdybos pirmininkas.

 

Primename, kad asociacijų HUB renginiuose gali dalyvauti ne tik KOMAA, PVPA, LVKA asociacijų nariai, bet ir visi, kuriems įdomi pašnekesių tema ir galimybė padiskutuoti kartu su kitų sričių profesionalais.

 

Renginio data:           2013 m. rugsėjo 30 d., pradžia: 17.30 val.

Renginio vieta:           asociacijų HUB būstinė – A.Jakšto g.7 III aukštas

(įėjimas pažymėtas Nr.5, orientyras – gerai matoma kelionių agentūros Litamicus iškaba). Automobilius galite palikti požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Gedimino pr. arba aplinkinėse gatvėse (raudonoji zona).

 

Registracija: iki 2013 m. rugsėjo 27 d. >>

 

Dalyvio mokestis: 50 Lt.

PVPA, KOMAA ir LVKA nariams – dalyvavimas nemokamas!

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu