2013.02.27 PVPA PRAKTINĖ KONFERENCIJA. EFEKTYVAUS BENDRADARBIAVIMO LINK. PERSONALO VADOVAS – VADOVŲ KOMANDOS NARYS

EFEKTYVAUS BENDRADARBIAVIMO  LINK
PERSONALO VADOVAS – VADOVŲ KOMANDOS NARYS

PRAKTINĖ KONFERENCIJA
Vilniuje, LITEXPO rūmuose (Laisvės pr. 5)
2013 m. vasario 27 d.

Registracija: ČIA iki vasario 25 d. 10 val. >>

Kviečiame dalyvauti personalo vadovus, įmonių ir funkcinių padalinių vadovus.
Akivaizdu, kad tinkamas personalo valdymas gali atvesti organizaciją į ilgalaikę sėkmę. Su viena sąlyga: aukščiausio lygio vadovai, personalo vadovas ir tiesioginiai vadovai turi dirbti kartu, kuriant ir palaikant ryšius organizacijos viduje, inicijuojant pokyčius ir priimant reikiamus sprendimus. Tačiau personalo valdymo veikla dažnai gerokai atsilieka nuo vadovų komandos lūkesčių. Kodėl? Kokias kompetencijas turi turėti personalo vadovas, kad visi su personalu susiję veiksniai kurtų vertę įmonei?

Pirmoje konferencijos dalyje pranešėjai pasidalins savo patirtimi, įžvalgomis ir tendencijomis, o  praktinės sesijos metu kartu su moderatoriais (patyrusiais personalo vadovais ir konsultantais)  leisimės ieškoti atsakymų, įrankių ir sprendimų, kuriuos būtų galima praktiškai pritaikyti savo  darbe. Sprendimų ir atsakymų  paieškai konferencijoje naudosime  DMAIC ir Fish bone metodus.  Jeigu jums tai rūpi, turite ką pasakyti šiais klausimais ir mėgstate aktyvias diskusijas,- kviečiame dalyvauti.

Konferencijos moderatorius: Evaldas Žvirblis, “DHL Lietuva” oro ir jūrų transporto padalinio vadovas
Pranešėjai: Neda Songin, „Hay Group“ generalinė direktorė Baltijos šalims, Dalius Misiūnas, „Lietuvos energija“ generalinis direktorius,  Nerijus Pacevičius, „Lietwood“ direktorius, Žaneta Stankevičienė, draudimo bendrovės „If“  filialo Lietuvoje direktorė, „If P&C Insurance AS“ valdybos narė.
Darbo grupių moderatoriai: Natalija Piparienė, “DHL Lietuva” personalo vadovė; Milda Autukaitė, “Swedbank” personalo direktorė; Edita Vilkienė, “Grigiškės” personalo vadovė; Mantas Tvarijonavičius „OVC consulting“ partneris; Jurga Bajoriūnienė, “Verto Conti” direktorė; Kotryna Gotberg “Primum Esse” partnerė.

Konferencijos programa>>
Dalyvio mokestis:
PVPA nariams – 180 Lt,
ne PVPA nariams – 300 Lt

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu