2020.03.31 Vebinaras „Ateities tendencijos – kas pasikeis organizacijose po pandemijos”

Data: 2020 m. kovo 31 d.  11:00 val. Planuojama trukmė – 1 val., bet jei turėsite daug klausimų, neskubėsime baigti ir būtinai į klausimus atsakysime.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Organizacijose jau įvyko pokyčiai – laikinųjų darbo sąlygų namuose sudarymas  ir visų tam reikalingų procesų sudėliojimas. Šios tiesioginės transliacijos metu kalbėsime apie tai, kas laukia organizacijų po šios pandemijos? Kokia bus organizacijų kultūra? Ko reikės jai užtikrinti?

Programoje:

  • Ką bus svarbu testuoti atsirenkant darbuotojus. Kokių kompetencijų, asmeninių savybių ir vertybių ieškosime ir vertinsime. Kaip keisis atrankos procesas, testai, vertinimas. Kaip keisis kandidatų lūkesčiai darbdaviui. Kaip keisis darbdavio siūlomas paketas.
  • Kokius turimus  įgūdžius/kompetencijas darbuotojas ir vadovas turės adaptuoti prie naujų darbo sąlygų, o kokių reikės išmokti. Kokios transformacijos vyks organizacijos ir žmogaus mastu. Kaip keisis elgsena ir su ja susijusios rizikos.
  • Kaip keisis organizacijos procesai: atitikties (Compliance), verslo elgsenos (Business Conduct), rizikos valdymo (Risk Management)  ir kt.
  • Kaip keisis organizacijų kultūra: seni vs nauji darbo principai, ugdomieji pokalbiai, kritikos ir/ar grįžtamojo ryšio atidavimas (ypač sudėtingų situacijų metu), įtraukimas, darbo atskirtis vs komandiškumo ir bendradarbiavimo skatinimas ir tt.

Transliacijos metu savo įžvalgomis dalinsis Renata Šumskaitė, Motivate LT konsultantė, vidinių ugdymo programų kūrėja, specializuotų mokymų praktikė, moderatorė ir fasilitatorė.

Renata turi daugiau nei 20 metų vadovavimo patirties, strategijos kūrimo, pokyčių įgyvendinimo bei komandų valdymo patirties skirtingų kultūrų bei kompleksiškumo organizacijose. Vadovavo nuotolinėms (remote) multikultūrinėms komandoms bei valdė skirtingus “stakeholder’ių” interesus. Verslo analitikė, analizavo verslo ir techninius procesus, kūrė reikalavimus verslui, verslo sprendimus bei produktus.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.  Ne nariams transliacijos kaina 10 EUR.

Registracija iki 03.30 . Renginys bus rodomas tiesiogiai internetu, užsiregistravusiems bus atsiųsta transliacijos nuoroda. 

 Norėdami gauti registracijos nuorodą prieš pat renginį, rašykite info@pvpa.lt ir patikslinkite, ar esate PVPA nariai.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu