2017.10.11 People Link renginys „Talentų pritraukimas ir įvertinimas technologijų kryptyje”

PrintData: 2017 m. spalio 11 d.; registracijos pradžia 13.00 val.; renginio pradžia 13.30 val.
Vieta: „Baltic Management Institute“ konferencijų salė, Konstitucijos pr. 7 (31-a aukštas), Vilnius.

PVPA nariai UAB „People Link” kviečia į savo organizuojamą renginį.

Jau keletą metų stebime vis didėjančius iššūkius talentų valdyme. Kandidatus vis sunkiau pritraukti, o talentus, didėjant konkurencijai ir mažėjant darbuotojų prisirišimui prie vienos kompanijos kaip darbdavio, vis sudėtingiau išlaikyti. Tokioje rinkos situacijoje tampa ypatingai svarbus atrankos procesas – efektyvus pritraukimas, tinkamas kandidato įvertinimas. Bene labiausiai su šiais iššūkiais susiduria kompanijos, kurioms reikalingi IT ir STEM (science, technology, engineering, mathematics) krypties darbuotojai. Būtent apie tai ir kalbėsime 2017 m. spalio mėn. 11 dieną. – kaip sėkmingai pritraukti ir įvertinti technologijų krypties talentus.

 RENGINIO DALYS

 13:30 – 14:30 Talentų pritraukimas – pasidalinimas patirtimi

 PRANEŠĖJAI

Lina StasiulevičienėLina StasiulevičienėStaticus, UAB personalo vadovė, turinti daugiau kaip 15 metų personalo valdymo srityje. Universitetinis aukštasis sociologijos magistro laipsnis, psichologijos žinios padeda stiprinant vadovų komandą, vidinės įmonės kultūros formavimą bei gebėjimą išgirsti kiekvieną žmogų.

Viktorija LiutvinėViktorija Liutvinė – atstovauja tarptautinę inovatyvią IT sektoriaus kompaniją StrongPoint, kur atlieka personalo vadovės vaidmenį. Vaidmuo labai įvairiabriaunis, nes apima visas sritis organizacijoje, susijusias su žmonėmis. Kaip žinia, IT sektorius šiuo metu labai konkurencingas, tad norint pritraukti ir išlaikyti gerus darbuotojus, tenka pasitelkti pardavimo ir rinkodaros principus.

14:45 – 16:15 Talentų įvertinimas – kas nulemia kandidato sėkmingumą IT ir STEM pozicijose bei kaip tai įvertinti? – SEMINARAS (anglų kalba)

LEKTORĖ

Liisa RaudseppLiisa Raudsepp – psichologė, coach‘erė, profesionali supervizorė. Nuo 2010 metų Liisa dirba lyderiaujančioje Estijos konsultacinėje kompanijoje Tripod, kur jau yra atlikusi šimtus vertinimų naudojant Tripod psichologinius testus, vedusi testų naudojimo licencijavimo mokymus daugiau nei 150 personalo specialistų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Liisa taip pat vadovauja Estijos karjeros konsultantų asociacijai ir veda mokymus daugumai Estijos karjeros konsultantų. Ji yra publikavusi daugelį straipsnių profesinėje literatūroje ir pristatymų įvertinimo konferencijose.

RENGINĮ MODERUOJA – Matas Martinkėnas, Asocijuotas People Link partneris, atsakingas už technologijų krypties paieškas.

PVPA nariams dalyvavimas nemokamas.

Būtina išankstinė registracija iki spalio 1 d. el. paštu rimgaile@peoplelink.lt arba tel. +370 665 20886 – vietų skaičius ribotas.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu