2017.01.31-02.02 „UNO Academy” kviečia PVPA narius į Ronnie Ng Kok Yoon mokymus „Train The Trainer”

kinasMokymų organizatoriai „UNO Academy” kartu su Ronnie Ng Kok Yoon, „Best Practise Management Group” įkūrėju, kuris yra pasiruošęs pasidalinti savo 28 metų patirtimi mokymų srityje, kviečia sausio 31 d.- vasario 2 d. PVPA narius į trijų dienų mokymus „Train The Trainer”.

Panašus vienos dienos renginys su tuo pačiu lektoriumi vyko 2016 m. vasarą. Jame dalyvavo atstovai iš įvairių Lietuvos įmonių, tokių kaip „Kauno grūdai”, „Avia Solutions Group”, „Aviva”, „Achema Group”, „Nordea” ir kitos. Renginys buvo įvertintas labai teigiamai, tad nuspręsta organizuoti šiuos trijų dienų mokymus.

Mokymai tinkamiausi:  personalo valdymo ir mokymų specialistams bei tiems, kurie nori pagilinti esamas žinias ar pakelti turimą kompetenciją personalo valdyme įgyjant „Level 1& Level 2 Trainer certificate”.

Bus dalijamasi naujomis praktinėmis bei teorinėmis žiniomis apie tai:

  • Kas yra patyriminis mokymasis (angl. experiential learning) ir kaip jis veikia įmonėje, kaip tai padeda darbuotojų efektyvumo skatinimui?
  • Kaip pritaikyti aktyvaus mokymosi principus saviems darbuotojams?
  • Kokiais metodais naudotis ir kaip, norint spręsti kasdienius organizuotomo/efektyvumo darbovietėje iššūkius?
  • Kaip sėkmingai pasiruošti komandos stiprinimo programai (angl. team building) ir kaip mokėti pačiam vesti jų eigą?

Mokymai vyks anglų kalba. Detali informacija čia>>

PVPA nariai, užsiregistravę iki sausio 9 d. mokės 400 EUR (vietoje 500 EUR). Registruojantis paskutinėje registracijos formos skiltyje reikėtų pažymėti: PVPA narys.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu