2012 m. spalio 25 d. vyko PVPA forumas „BENDRADARBIAVIMAS TARP VERSLO IR MOKSLO INSTITUCIJŲ: SINERGIJA, NAUDA IR GALIMYBĖS“,

kurį šį kartą rengėme su Švietimo ir mokslo ministerija bei Lietuvos verslo darbdavių konfederacija. Renginio pranešėjai pristatė savo patirtis organizuojant studentų praktikas bei įgyvendinant kitus įdomius projektus. Renginyje dalyvavo verslo įmonės, aukštųjų mokyklų dėstytojai ir studentai. Dalyviai buvo labai aktyvūs, domėjosi bei patys generavo idėjas, kaip galima būtų aktyvinti verslo ir aukštųjų mokyklų bendradarbiavimą tikslu suteikti realias galimybes jaunimui įgyti darbinės patirties ir įgūdžių. Dalyviams buvo svarbu tai, kad renginio metu buvo kalbama apie tai „kas ir kaip daroma“, o ne „kaip galėtų būti“; jų nuomone, pranešėjai buvo gerai pasirengę, o pranešimai – aktualūs ir praktiški. Susidomėjimo sulaukė ir paskelbta informacija apie PVPA ir LVDK numatomą organizuoti gerosios studentų praktikos konkursą.

 

Renginio metu dalyvių išsakytos idėjos nebus pamirštos, nes jų įgyvendinimui pradedame burti darbo grupes,- atkreipiame dėmesį, kaddarbo grupės veikloje gali dalyvauti ne tik PVPA nariai; šiuo atveju svarbiausia – kiekvieno jūsų motyvacija ir tikėjimas, kad bendrai dirbdami galime padaryti daugiau, negu veikdami atskirai.

 

Priede rasite sąrašą numatomų kurti darbo grupių, tad kviečiame išsirinkti jus dominančią sritį ir prisijungti prie jos įgyvendinimo. Apie savo ketinimus prašau pranešti el. paštu: Jolanta.Diskaite@Finasta.com   iki lapkričio 15 d.

 

Forumo prezentacijas PVPA nariai gali rasti vidiniame puslapyje.

Sąrašą darbo grupių, į kurių veiklą esate kviečiami įsitraukti, rasite čia.

ISM parengtų  atvejų analizes galite rasti: http://books.ism.lt/ism-atveju-analizes/.

Su geriausiais linkėjimais,

Nijolė Kudabienė ir Jolanta Diskaitė

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu