Kategorija: Vebinaras
Data: 2024-06-13 10:30 - 12:00
Vieta: Nuotolinis
Jeigu turite klausimų: Renata Starkienė el. paštas -> renata@pvpa.lt
Kaina PVPA nariams: nemokamai
Kaina ne PVPA nariams: 15 €
Kad būtų lengviau laukti vasaros atostogų arba palaikyti jų metu atstatytą gerą savijautą, kviečiame skirti laiko ir dėmesio pirmiausia sau išbandant vieną atsipalaidavimo būdų – SOMA breath™ kvėpavimo metodą.

Soma Breath™ – greičiausiai pasaulyje populiarėjantis kvėpavimo metodas, apjungiantis mokslą, senąsias jogų kvėpavimo praktikas ir specialiai sukurtą harmonizuojančią muziką. Praktikuojant SOMA breath per neįtikėtinai trumpą laiką galima sumažinti stresą, pagerinti miego kokybę, atpalaiduoti kūną ir mintis, greičiau priimti sprendimus, sustiprinti empatijos ir pasitikėjimo savimi jausmą, ir daugelį kitų.

Susitikimo eiga:

20 min. Intro: Leonora Blekaitytė trumpai pristatys Soma breath metodą.
45 min. Patyrimas: Soma breath kvėpavimo praktika.
15 min. Patirčių integracija, klausimų ir atsakymų sesija.

Pasiruošimas praktikai:

Soma breath kvėpavimo praktikoje gali dalyvauti visi, tiek patyrę, tiek pirmą kartą praktikuojantys sąmoningą kvėpavimą. Svarbu būti privačioje erdvėje, netrukdomai. Kvėpavimo sesijai reikės kompiuterio bei ausinių. Visa kita bus paaiškinta prieš praktiką.

Vebinarą ves Leonora Blekaitytė, psichologė, 15 metų asmeninio augimo mentorė bei programų moterims kūrėja, SOMA breath™ sertifikuota instruktorė, meditacijų vedlė, gerai žinoma kaip transformacinių, patyriminių mokymų moterims organizatorė. Leonora jau daugiau nei 15 metų dirba tiek su grupėmis, tiek individualiai Lietuvoje ir kitose pasaulio šalyse (Ispanijoje, Italijoje, Norvegijoje, JK, JAV ir kt.). Ji yra knygos „Sielos aritmetika“ autorė. Leonora gyvena Ibizos saloje, kuri gerai žinoma ne tik kaip pasaulio muzikos meka, bet ir laikoma viena iš pagrindinių sveiko ir sąmoningo gyvenimo būdo centrų pasaulyje.

Klientų atsiliepimai:

Andreas Cohen, Co-founder & Chairman, „I-Com global”:

„Džiaugiuosi savo sprendimu padovanoti darbuotojams SOMA breath™ patirtį. Šio nesudėtingo, bet labai efektyvaus kvėpavimo metodo dėka, įnešėme daugiau harmonijos, empatijos ir pasitikėjimo vienas kitu ne tik komandoje, bet ir mūsų asmeniniuose gyvenimuose.“

I-Com global įmonės darbuotojų atsiliepimai po praktikos:

„Tai buvo neįtikėtina. Jaučiuosi atsipalaidavęs ir pailsėjęs.“ (John)

„Ačiū, Leonora, už šią patirtį. Jaučiuosi daug ramesnė, nebeliko įtampos mano krūtinėje. Praktikos metu pamačiau sprendimą situacijai, kurią spręndžiu ilgą laiką.”  (Elisabeth)

„Aš jaučiu didelį energijos antplūdį. Kiekviena kūno lastelė tarsi vibruoja.” (Julie)

Paul Dunn „B1G1 Co-founder“:

„Kvėpavimo ir meditacijos derinys pastiprino komandos bendrumo jausmą, pasitikėjimą ir kūrybiškumą. Integracijos ir refleksijos momentas buvo ypatingas, nes leido pasižiūrėti iš šalies į save ir išgirsti savo paties mintis. Kartočiau ir kartočiau šią patirtį, kuri kas kart paliečia vis kitą temą ir kartu vis labiau suvienija komandą.“