2023.09.21 Vebinaras „Kaip patekti į žaidimo zoną? Neurofiziologinis požiūris į žmogaus savijautą ir efektyvumą“

Data: 2023 m. rugsėjo 21 d. 10:00 – 12:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Priešingai nei teigiama populiariojoje kultūroje, ne viskas yra mūsų galvose ir įsitikinimuose. Iš tikrųjų raktas į mūsų potencialo atskleidimą slypi fiziologijoje.

Revoliucinė nervo klajoklio teorija atvėrė naują suvokimą apie tai, kaip valdyti savo mintis, emocijas ir elgseną kūno fiziologijos, o ne psichologijos dėka. Jos atradėjas, neuromokslininkas S. Porges teigia, kad nors kiekvienas jaučiame, kad turime potencialą, vis tik ne visada pilnai jį realizuojame. Jis teigia, kad raktas į mūsų potencialo išlaisvinimą glūdi autonominėje nervų sistemoje, kuri arba užrakina, arba išlaisvina mūsų vidinę energiją mums kritiniais momentais, ir kad šis procesas gali būti pakreipiamas mums naudinga linkme. Neignoruodami savo kūno realybės, o pasitikdami savo fiziologiją ten, kur ji yra ir prie jos prisitaikydami, galime sąmoningai save pervesti į optimalaus veikimo ir geros savijautos – ŽAIDIMO ZONĄ.

Vebinaro metu Giedrė Plukienė, emocinio intelekto trenerė, Geštalto psichoterapijos praktikė, sertifikuota THE PLAY ZONE instruktorė, ne tik pristatys S. Porges mokymą ir patarimus, bet ir sudarys dalyviams galimybę praktiškai išbandyti pratimus, leidžiančius kasdienybėje patirti daugiau saugumo, perkrauti ir balansuoti nervų sistemą ir organizmo fiziologiją. Rekomenduojama pasirūpinti ramia, saugia asmenine erdve praktikų daliai.

Dalyvio mokestis: PVPA nariams nemokamas, Ne PVPA nariams renginio kaina 30 EUR.

Registracija iki rugsėjo 20 d. čia:

    Vardas (būtina)

    Pavardė (būtina)

    Organizacijos, kurioje dirbate pavadinimas (būtina)

    Kontaktinis el. paštas (būtina)

    Norėdami tiksliau prognozuoti dalyvausiančių skaičių, prašome pažymėti: (būtina)

    Dalyvavimo statusas (būtina)

    Esu PVPA narysNesu PVPA narys, mokėsiu už renginį

    Mokantiems už renginį dalyviams: įrašykite ar mokėsite už renginį asmeniškai arba įmonės kodą, jeigu reikės sąskaitos

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Simona Daugintiene el. paštu simona@pvpa.lt arba tel. +370 686  60507./If you have any questions, please contact the project manager Simona Daugintiene by email  simona@pvpa.lt or by phone +370 686  60507.

    Dalintis

    Jums taip pat gali būti įdomu