Kategorija: Seminaras
Data: 2024-04-09 10:00 - 12:30
Vieta: Technopolis Nova, salė Liudas Vasaris , V. Gerulaičio g. 10, Vilnius
Jeigu turite klausimų: Simona Daugintienė el. paštas -> simona@pvpa.lt
Kaina PVPA nariams: nemokamai
Kaina ne PVPA nariams: 40 €
Kviečiame į seminarą, kuriame kalbėsime, kaip įmonėse kryptingai dirbti kuriant pagarbią, įtraukiančią, priekabiavimo ir psichologinio smurto netoleruojančią aplinką. Praėjus daugiau nei metams po įstatymų pasikeitimo, aptarsime šią temą iš teisinės pusės (kokios formuojasi teisminės praktikos), personalo valdymo pusės (su kokiais iššūkiais ir sprendimais susiduria aktyviai tai darančios įmonės), mokymosi pusės (kokie nauji ugdymo būdai gali būti panaudoti, kuriant pagarbią aplinką be psichologinio smurto).

Programa:

  • „Daugiau nei metai po darbo kodekso pakeitimų: iššūkiai ir besiformuojančios teisminės praktikos“. Rimantas Stanevičius (Ellex Valiūnas, Advokatų kontora)
  • „Psichinė sveikata ir duomenų analitika. Ką rodo duomenys apie situaciją Lietuvos įmonėse?“ Živilė Valeišienė (WitMind®)
  • „Psichologinio smurto ir priekabiavimo prevencija: pastabumo didinimas ir mokymas. Kaip įtraukti darbuotojus į mokymus šia tema: klaidos ir gerosios praktikos.“ Mantas Tvarijonavičius (GoodPeople.lt)
  • Praktinė diskusija „Smurto ir priekabiavimo prevencija. Įmonių praktikos kuriant smurto ir priekabiavimo netoleruojančią aplinką. Būtiniausi veiksmai, ką turi padaryti kiekvienos įmonės personalo valdymo specialistai.“ Ieva Budrienė (Felit, UAB (IKEA Lietuva)), Rūta Valatkienė (SEB Global Services)

Renginį moderuoja – dr. Mantas Tvarijonavičius.

ĮRAŠAS NEBUS DAROMAS.

REGISTRACIJA BAIGTA.